TEŠKI TRENUTCI

Glazbena diva doživjela veliku tragediju, na isti dan su joj preminule majka i sestra: ‘Srce mi je slomljeno‘

Mariah je ranije rekla kako je s majkom imala kompliciran odnos, a sa sestrom posljednjih godina nije razgovarala

Mariah Carey

 Xpusjp/backgrid Uk/profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia

Slavna pjevačica Mariah Carey otkrila je da su tijekom vikenda preminule njezina majka Patricia i sestra Alison. Vijest je potvrdila za People.

"Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana. Osjećam se blagoslovljeno što sam mogla provesti prošli tjedan sa svojom majkom prije njezine smrti. Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme", rekla je ona.

Uzrok njihove smrti još uvijek nije poznat.

Patricia je bila udana za Alfreda Roya Careyja, oca Mariah, od kojeg se razvela kad je pjevačica imala tri godine. Osim Mariah i Alison, imali su i sina Morgana. Patricia se također bavila glazbom. Ona je bila operna pjevačica i vokalna trenerica. Iako su dijelile istu ljubav, a Mariah je rekla kako je istu naslijedila od majke, njih dvije su imale kompliciran odnos. Pjevačica nije bila u dobrim odnosima sa sestrom Alison, koja je bila liječena ovisnica te HIV pozitivna, a nekoliko je puta javno tražila pomoć svoje sestre.

Alison je tako 2016. godine putem Daily Maila zamolila svoju sestru da se pomire i da joj pomogne spasiti život. "Mariah, volim te. Očajnički trebam tvoju pomoć", rekla je ona tada. Financijska pomoć joj je trebala nakon što su joj provalili u kuću te je napali, a ona je zadobila ozljede mozga i jako se razboljela.

image

Alison Carey

John Chapple/johnchapple.com/mega/the Mega Agency/profimedia/

O odnosu s majkom i sestrom je Carey pisala u svojim memoarima "The Meaning Of Mariah Carey".

"Kao i brojni aspekti mog života, moje putovanje s mojom majkom je bilo puno kontradiktornosti i suprotstavljeno stvarnosti. Nikad nije bilo samo crno-bijelo, to je bila cijeli spektar emocija", poručila je ona pa istaknula da je njihov odnos bio "bodljikavo uže ponosa, boli, srama, zahvalnosti, ljubomore, divljenja i razočaranja". Dodala je i da smatra kako je njezina majka dala sve od sebe te da će ju "zauvijek voljeti najbolje što može".

image

Mariah Carey

Robyn Beck/Afp

Za svoju je sestru, koju je opisala "problematičnom i traumatiziranom", rekla kako ju je jednom prilikom pokušala "prodati svodniku".

"Kad sam imala 12 godina, moja me sestra nadrogirala s valiumom, ponudila mi mali prst pun kokaina, nanijela mi opekline trećeg stupnja i pokušala me prodati svodniku", napisala je u knjizi. Prema knjizi, Mariah nije u dobrim odnosima s bratom. Ispričala je kako su je i Alison i Morgan godinama verbalno napadali te da su smatrali kako je Mariah imala jako lagan život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 08:51