DRUŽILI SU SE

Glumac odbio komentirati kako je bilo na raskalašenim Diddyjevim zabavama: ‘Uh, imam puno toga za reći što ne bih smio‘

Iako su znali provoditi zajedničko vrijeme, nema naznaka da je glumac bio uključen u neke od ilegalnih aktivnosti

Ashton Kutcher

 Vegan/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Vegan/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac Ashton Kutcher odbio je razgovarati o detaljima zabava kontroverznog repera Seana Diddyja Combsa, koji je nedavno uhićen i optužen za reketarenje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe te kaznena djela vezana uz prostituciju. "Imam puno toga za reći što ne smijem. Dakle, uh... Priče o Diddyjevom tulumu, to su neka čudna sjećanja", prenosi Page Six da je kazao glumac.

image

Ashton Kutcher, Demi Moore i Sean Combs

Kathy Hutchins/capital Pictures/profimedia/Kathy Hutchins/capital Pictures/profimedia

Kao što znamo, glumac i reper bili su domaćini Combsove godišnje bijele zabave 2009. kako bi podignuli svijest o malariji, a zvala se "Malaria No More". Međutim, nema naznaka da je Kutcher bio uključen u neke od ilegalnih aktivnosti. Glumac je otkrio da su se on i reper znali družiti i gledati nogomet, ali i da se Combs u svemu trudio biti najbolji.

"On je rekao da će ići trčati sa mnom i otprilike na pola puta mu je ponestalo snage pa me, zbog paparazza, zamolio da neprimjetno ‘usporim‘ kako ne bi izgledalo kao da ne može trčati", prisjetio se Kutcher pa nastavio prepričavati kako je Combs bio jako uznemiren zbog toga tako da je počeo trenirati za "New York City Marathon".

"Jednostavno ne može izgubiti. Čak i kad je toliko blizu poniženja, to postaje pokretač", dodao je glumac. Inače, Kutcher se prošle godne našao na meti kritika zbog podrške osuđenom silovatelju Dannyju Mastersonu, a u jeku negativnih reakcija glumac je dao ostavku u "Thornu", organizaciji za borbu protiv trgovine ljudima u seksualne svrhe koju je pomogao osnovati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 16:27