IŠAO NA SUD

Glumca iz ‘Brzih i žestokih‘ uhitili zbog neplaćanja alimentacije bivšoj: ‘Oni mene mrze‘

Tyreseu je bilo naređeno da mora plaćati nešto više od 10.000 dolara bivšoj supruzi, što je on odbijao

Tyrese Gibson

 Frederic J. Brown/Afp

Glumac Tyrese Gibson, poznat po svojoj ulozi u franšizi filmova "Brzi i žestoki", uhićen je u ponedjeljak jer nije plaćao alimentaciju bivšoj supruzi Samanthi Lee, piše TMZ. Tyrese se pojavio na Vrhovnom sudu okruga Fulton, pred sucem Kevinom Farmerom, zbog borbe oko plaćanja alimentacije s bivšom s kojom ima kćer Sorayu.

Gibsonu je prošle godine bilo naređeno da plaća alimentaciju od 10.690 dolara mjesečno, što je on odbijao. Sudac ga je zbog toga proglasio krivim za nepoštivanje suda te rekao da Gibson neće ići u zatvor u slučaju da plati 73.000 dolara u 48 sati, kako piše The Hollywood Reporter. Uz to mu je naredio da mora platiti i 7500 dolara za Samanthine odvjetničke troškove. Prema TZM-u, Tyrese je mjesečno plaćao 2200 dolara za alimentaciju.

Kasnije je TMZ prenio da su glumca pustili iz pritvora nakon što je njegova odvjetnica Tanya Mitchell Graham podnijela žalbu na odluku suca. Navodno nije morao platiti 73.000 dolara prije nego što su ga pustili. To ne znači da glumac neće morati platiti taj iznos kasnije.

image

Tyrese Gibson

Frederic J. Brown/Afp

Glumac je u nedjelju sa svojim obožavateljima pričao o alimentaciji te rekao kako bi ga mogli uhititi. Osim toga je optužio Farmera i pravni tim svoje bivše da surađuju protiv njega. "Samanthini odvjetnici, Adam Gleklen i William Alexander najbolji su prijatelji sa sucem Kevinom M. Farmerom. Prilično je jasno da me mrze, ali moram ih podsjetiti na sve u vezi svojeg života i uspjeha. Radio sam naporno od svoje 14. godine da bih stigao ovdje", poručio je tada u objavi koju je u međuvremenu obrisao s Instagrama.

Tyrese i Samantha vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije su dobili kćer. Da se razvode su otkrili 2020. godine.

image

Tyrese Gibson

Frederic J. Brown/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 10:07