TEŠKO JE POGODITI...

Glumica podijelila zagonetnu fotografiju: Tko je misteriozna osoba koja je drži za stražnjicu dok uživa s obitelji?

Prije nekoliko je mjeseci glumica Isla Fisher objavila da je u procesu razvoda od supruga, glumca Sache Barona Cohena

Isla Fisher s obitelji

 Instagram/Isla Fisher

Glumica Isla Fisher podijelila je zagonetnu objavu na Instagramu gdje se na obiteljskoj fotografiji vidi kako Fisher netko drži za stražnjicu. Vidi se samo ruka misteriozne osobe. Kao što znamo, prije nekoliko je mjeseci glumica objavila da je u procesu razvoda od supruga, glumca Sache Barona Cohena.

"Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo naše rekete. U 2023. smo podnijeli zahtjev za razvod braka. Uvijek smo davali prednost svojoj privatnosti i potajno smo radili na ovoj promjeni...", izjavio je par tada.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

Stefani Reynolds/Afp

Objava o razvodu uslijedila je nakon šokantnih optužbi glumice Rebel Wilson da ju je Cohen seksualno zlostavljao tijekom snimanja filma "The Brothers Grimsby". Inače, par se upoznao početkom 2000-ih, a vjenčao 2010. U braku su dobili kćeri Olive i Elule te sina Montgomeryja.

Sada se u sudskom procesu, kako prenosi Daily Mail, Fisher bori za obiteljsku kuću u Londonu, a šuška se da će i Cohen ondje kupiti svoju kuću. Ipak, čini se da glumica ima vremena za uživanje s obitelji. "Vrijeme za obitelj", napisala je Fisher uz fotografiju koju je podijelila u svojoj Instagram priči.

image

Isla Fisher s obitelji

Instagram Screenshot/Isla Fisher/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 00:32