NIJE SVE MED I MLIJEKO

Glumica šokirala izjavom: ‘Teško mi pada odlazak djece od kuće, ali dojit ću unuke pa će mi biti lakše‘

Glumica ima dvoje djece, kćer Parker i sina Sonnyja, sa suprugom, glumcem i redateljem, Danielom Lapaineom

Fay Ripley

 Bob Broglia/alamy/alamy/profimedia/Bob Broglia/alamy/alamy/profimedia

Glumica Fay Ripley sretna je što će joj sindrom praznog gnijezda (razdoblje u životu roditelja u kojem dijete napušta roditeljski dom) napokon stvarati manju bol jer će tu prazninu ispuniti njezina nova uloga bake. Priznala je glumica i da će svoje buduće unuke dojiti, prenosi Daily Mail. Inače, Ripley ima kćer Parker i sina Sonnyja sa suprugom, glumcem i redateljem, Danielom Lapaineom, s kojim je u braku više od 23 godine.

image

Fay Ripley s djecom

Retna/avalon.red/avalon/profimedia/Retna/avalon.red/avalon/profimedia
image

Fay Ripley i Daniel Lapaine

Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Ovo je najizazovniji trenutak u mom životu, vidjeti kako moja djeca rastu. Ali onda tu prazninu možete popuniti ulogom bake i djeda. Drago mi je što to radim, ali ja ću ih i dojiti. Moram priznati da jako volim bebe pa vjerujem da ću preuzeti i ulogu dojilje", kazala je glumica.

image

Fay Riples s kćerkom

Gary Mitchell, Gmp Media/alamy/alamy/profimedia/Gary Mitchell, Gmp Media/alamy/alamy/profimedia

Ripley je ranije ove godine priznala da je ‘helikopter roditelj‘ - netko tko se previše zaštitnički ili pretjerano zanima za živote svoje djece - te je otkrila plan da će Sonnyja zadržati što dulje u roditeljskom domu, tako što će ga oslanjati na njezino kuhanje. Također je priznala i da je razočarana Parkerinom željom da postane glumica jer kao jedna od žena u industriji, zna kroz što žene prolaze te navodi da to nije toliko lijepo koliko se čini.

Zahvalna je glumica i na vremenu povedenom s djecom tijekom karantene. "Mogla sam kuhati za njih... Bili su prisiljeni na vezu sa mnom koju bi već davno odbacili", rekla je Ripley, koja je glumila u serijama ‘Cold Feet‘, ‘Reggie Perrin‘, ‘Monday Monday‘, ‘Suspects‘ i drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 18:28