ODVRATNO

Gnjusni video preplavio društvene mreže: U trgovini skinula ružičaste gaćice i stavila ih u policu s kruhom!

U jednom od posljednjih videa, Chloe skida par ružičastih gaćica u supermarketu Mercadona i ostavlja ih na odjelu s kruhom

Chloe Lopez

 Instagram

Britanski model i influencerica Chloe Lopez smislila je neobičan način da privuče publiku na svoje profile društvenih mreža: snima se dok na javnim mjestima skida gaćice i ostavlja ih uokolo kao suvenire, piše Daily Mail.

No nakon ljetovanja u Španjolskoj ta bi joj aktivnost za privlačenje publike vrlo brzo mogla prisjesti.

image

Chloe Lopez

Instagram

Naime, nakon nekoliko videa snimljenih u španjolskoj regiji Coste del Sol, u kojima, među ostalim, skida gaćice u supermarketu i ostavlja ih na polici s kruhom i pecivima, počeli su joj se javljati brojni Španjolci i prijetiti da će je prebiti i izbaciti iz zemlje ako nastavi sa svojim odvratnim aktivnostima.

U jednom od posljednjih videa, Chloe, pred zaprepaštenim kupcima, skida par ružičastih gaćica u supermarketu Mercadona i ostavlja ih na odjelu s kruhom te se, uz cerekanje, brzo udaljava.

Španjolci su zgroženi njezinim potezom pa apeliraju i na policiju da nešto učini.

‘Ako te ikad vidim da ovako nešto radiš u supermarketu, za kosu ću te odvući iz trgovine‘, zaprijetio joj je jedan komentator na društvenim mrežama.

‘Trebalo bi te prijaviti jer je ovo što radiš ugrožavanje zdravlja i sigurnosti građana, a i trgovina bi mogla imati financijske štete‘, kazao je drugi.

‘Prijavio sam te policiji! Viralna si iz posve pogrešnih razloga. Tvoja obitelj je sigurno ponosna na tebe‘, napisao je treći.

Chloe, koja sebe na u objavama na društvenim mrežama naziva s ‘vaša omiljena Britanka‘, već dugo izvodi svoje trikove s gaćicama. Tako je snimila nekoliko sličnih videa i tijekom odmora u Meksiku.

‘Upravo sam završila u najboljem beach baru u gradu. Ostavit ću im malu napojnicu za odličnu uslugu‘, kaže ona u videu prije nego skine gaćice i ostavi ih na stolu.

Glasnogovornik lanca supermarketa u kojem je Chloe ostavila svoje donje rublje, kazao je u izjavi: ‘Svjesni smo incidenta i naši upravitelji i odvjetnici su o svemu obaviješteni te razmatraju daljnje korake.‘

O kontroverznoj influencerici je izvjestio i ugledni španjolski dnevnik El Mundo koji je naglasio kako su Španjolci apsolutno bijesni na Chloe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 15:08