‘OVO JE ZA ZATVOR‘

Gnjusnoj influencerici nitko ne može stati na kraj: Skida gaćice u trgovinama, veže ih za brodove, daje kao napojnicu...

Chloe je nedavno postala viralna zbog videa iz Španjolske nakon kojeg je dobila brojne prijetnje

Skida gaćice i ostavlja ih posvuda

 Instagram/

Britanska influencerica Chloe Lopez nedavno je postala viralna nakon što je objavila bizaran video na Instagramu. U njemu je, u jednoj trgovini u Španjolskoj, skinula gaćice i ostavila ih na polici s kruhom.

I dok su se ljudi oko nje zgražali onime što vide, Chloe je cijela situacija bila smiješna pa se tako cerekala nakon što je ostavila gaćice i "pobjegla".

Lopez već neko vrijeme radi istu stvar na različitim mjestima, a u posljednjih je nekoliko tjedana objavila 40-ak sličnih videa. Gaćice je skinula u kafiću punom ljudi, u više navrata ih je skidala u trgovinama, a nekoliko je puta gaćice ostavila "kao napojnicu" ugostiteljima.

Gaće je skidala i nasred ulice pa ih vezala za brod, ostavljala na benzinskoj postaji...

U jednom je videu isto napravila i u trgovini s namještajem te nošene gaćice stavila na nekorišteni krevet, ispod novog jastuka.

Dok se ona zabavlja i na svojim videima prikuplja tisuće i tisuće pregleda, brojni su je kritizirali, a nakon videa iz Španjolske su joj i prijetili. Govorili su joj da će je prebiti, a čak i izbaciti iz zemlje ako nastavi s odvratnim aktivnostima.

"Trebali bi te prijaviti i protjerati u tvoju zemlju. Radi to tamo, a ne u Španjolskoj. Nije li te sram?", bio je jedan od komentara.

"Imaš sreće što te ja nisam vidjela da to radiš, prijavila bih te osoblju. Ne bi izašla iz trgovine bez da te policija kazni", pisalo je u drugom.

"Zbog ovog bi trebala ići u zatvor", poručili su neki.

Prije odlaska u Španjolsku, Chloe je bila u Meksiku, gdje je također privlačila pozornost svojim skidanjem u javnosti. Nekoliko je puta svoje gaćice ostavila u kafiću i napisala: "Ostavljam napojnicu". Osim u kafićima, svoj je trik izvodila i u trgovinama, a iz jednog lanca supermarketa su se i oglasili oko njezinog skidanja.

"Svjesni smo incidenta i naši upravitelji i odvjetnici su o svemu obaviješteni te razmatraju daljnje korake", rekao je glasnogovornik lanca.

Međutim, niti prijetnje na društvenim mrežama niti izjave lanaca supermarketa nisu spriječili Chloe, koja se naziva "vašom omiljenom Britankom", da nastavi sa svojom bizarnom aktivnošću u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 15:08