ONA SLAVI, ON SE SELI

Gotovo je, Ben Affleck i J.Lo se službeno razvode, pogledajte vilu oko koje će ratovati: ‘Od iznosa boli glava...‘

Novi Affleckov dom vila je s pet spavaćih soba, šest kupaonica, sadrži prostore za doručak i blagovaonicu, te- sobu za medije

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia/Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon nagađanja koja traju tjednima, da se pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck razvode, prijatelji slavnog para su za Daily Mail potvrdili da je to istina. Dokumenti o razvodu su finalizirani, ali još nisu predani.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Robyn Beck/Afp

Kao što znamo, glasine o razvodu su krenule kružiti kada je par stavio svoju vilu na Beverly Hillsu na prodaju za 68 milijuna dolara. Iako su se znali skupa pojaviti u javnosti i na obiteljskim događanjima, sve više se vjerovalo da je gotova ljubav između zvijezda.

Lopez i Affleck su sve više vremena provodili odvojeno jedno od drugog pa je tako pjevačica s prijateljima uživala u Italiji, dok je Affleck svoje stvari iz vile na Beverly Hillsu spremao u kutije. Ipak, čini se da je kap koja je prelila čašu to što je glumac kupio novu vilu u Pacific Palisadesu za 20,5 milijuna dolara na dan kada je Lopez napunila 55 godina.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Podsjetimo, par nije skupa proslavio pjevačicin rođendan, a ništa drugačije nije bilo ni za godišnjicu braka. Novi Affleckov dom vila je s pet spavaćih soba, šest kupaonica, sadrži prostore za doručak i blagovaonicu, odvojenu obiteljsku sobu, radnu sobu, garderobe, prostoriju za medije pa čak i kuću za goste, prenosi Daily Mail.

image

Vila Bena Afflecka i Jennifer Lopez u Beverly Hillsu

Nobyline@backgrid/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Nobyline@backgrid/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Završili su papire za razvod prije mjesec dana, ali čekaju pravo vrijeme da ih podnesu. Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako gaje veliku ljubav i kako su se borili da to uspije, ali nisu uspjeli. Iskreno, na kraju nisu mogli doći do kompromisa. Ono što su imali je nestalo i oboje su to prihvatili", kazao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 08:47