POVRATAK GLAZBI

Hailey Bieber gurnula je Justina natrag pred publiku: Nisu svi oduševljeni njezinim planom...

Bliski suradnici smatraju da Hailey nije uspjela pomoći pjevaču da smanji zabrinutost svojih obožavatelja

Hailey i Justin Bieber

 Profimedia/

Manekenka Hailey Bieber gurnula je svoga supruga, pjevača Justina Biebera natrag pred publiku u očajničkoj želji da svijet vidi da je on dobro, unatoč raznim spekulacijama o pjevačevom zdravlju i prirodi odnosa s optuženim reperom Seanom "Diddyjem" Combsom, prenosi Daily Mail.

Kao što znamo, Bieber se nedavno pridružio Donu Tolivieru na koncertu u Los Angelesu kako bi skupa izveli njihovu pjesmu "Private Landing". Bliski suradnici smatraju da taj pothvat nije uspio pomoći pjevaču da smanji zabrinutost obožavatelja koja se posljednjih mjeseci formira kada je on u pitanju.

image

Justin Bieber

Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Nije bila Justinova ideja da izađe na pozornicu. Hailey je tjerala Justina da izađe i pokaže da je dobro - ali ovo uopće nije pokazalo to. Ono što ljudi govore o Justinu važnije je Hailey nego njemu. Oni koji su radili s Justinom smatraju da je to donijelo više štete nego koristi. Izašao je na pozornicu izgledajući raščupano i zapušteno i nije otpjevao nijednu notu. Nije čak ni pokušao pjevati što je sve još više zbunilo oko toga koja je njegova svrha što je uopće tamo", rekao je izvor.

No, čini se da to nije jedina Haileyina odluka koju neki dovode u pitanje. Naime, manekenka je odlučila podružiti se s kćeri Stevea Harveya, Lori, koja je navodno bila s Diddyjem kada je imala 22 godine, a on 49 godina. Ipak, te su ljubavne tvrdnje demantirane, ali Daily Mail piše da su Lori i Diddy bili bliski te da su se više puta zajedno pojavljivali u javnosti.

"Povrh svega, Hailey je sa sobom povela Lori Harvey. Nitko ne razumije razlog za bilo što od ovoga. Hailey stalno govori Justinu da bi trebao učiniti više i biti izvođač kakav ona zna da može biti. Ona bi voljela vidjeti kako se malo više vraća svojoj karijeri...", kazali su bliski izvori para.

Čini se da pjevač sprema novu glazbu, sudeći prema zadnje objavljenim fotografijama na Instagramu gdje svira i pjeva u studiju. Inače, glazbenik nije objavio studijski album od 2021. godine, a novi album sada bi bio njegov sedmi od njegovog debija iz 2010. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2024 14:21