STIGLA PRINOVA

Hailey i Justin Bieber postali su roditelji: Pjevač podijelio radosnu vijest, otkrio je spol i ime djeteta

Par je vijest o prinovi objavio javnosti u svibnju kada su podijelili fotografije s obnove zavjeta na Havajima

Hailey Bieber i Justin Bieber

 Stoianov/spot/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

U dom Hailey i Justina Biebera stigla je prinova! Radosnu je vijest na svom Instagramu podijelio pjevač tako što je objavio fotografiju malenih stopala. "Dobrodošao kući", napisao je u objavi u kojoj je otkrio da je dobio sina - Jacka Bluesa Biebera.

Kao što znamo, par je vijest o Haileyinoj trudnoći objavio javnosti u svibnju kada su podijelili fotografije s obnove zavjeta na Havajima. Manekenka i pjevač prvo su se vjenčali u New Yorku u rujnu 2018., a zatim sljedeće godine priredili ceremoniju za obitelj i prijatelje.

Ni Justine ni Hailey nisu otkrili spol djeteta, ali su obožavatelji kasnije pretpostavljali, kako prenosi Page Six, da će biti djevojčica. Prošle godine u svibnju je manekenka rekla da se "boji" dočekati djecu kao slavna osoba, no da želi postati majka, čini se, nikada nije sumnjala.

"Dosta je što ljudi govore stvari o mom suprugu ili mojim prijateljima. Ne mogu zamisliti da se moram suočiti s ljudima koji govore nešto o mom djetetu", objasnila je Hailey koja je ranije zbog te pomisli, priznala je, plakala "cijelo vrijeme".

image

Hailey Bieber i Justin Bieber na obnovi zavjeta

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia
image

Hailey Bieber i Justin Bieber podijelili vijest o trudnoći

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia

Na najnovijoj objavi obožavatelji su pjevača obasuli čestitkama i lijepim riječima, a u komentarima su se javile i neke velike zvijezde poput pjevačice Katy Perry, glumaca Chrisa Pratta i Kevina Harta, reality zvijezda Kylie Jenner i Khloe Kardashian te drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 18:53