RASTU TENZIJE

Hailey i Justin Bieber svog sina drže podalje od svojih obitelji: ‘Disfunkcionalni su, jednu stvar svom ocu ne oprašta‘

‘Hailey se posvađala sa svojom obitelji kad je njezin tata tražio ljude da mole za nju i Justina‘, tvrdi izvor

Hailey i Justin

 Stoianov/spot/backgrid/backgrid Usa/Profimedia/

Hailey Bieber drži svog sina Jacka, kojeg je dobila s pjevačem Justinom Bieberom, podalje od svojih roditelja zbog tenzija među njima. Oni se, naime, ne slažu oko vjerskih i političkih uvjerenja. "Haileyin odnos s njezinom obitelji već se neko vrijeme pogoršava. Bila je bliža s mamom, ali to se počelo kvariti kad je zatrudnjela jer mjesecima to nije htjela reći obitelji", kazao je izvor za Daily Mail.

"Hailey se posvađala sa svojom obitelji kad je njezin tata tražio ljude da se mole za nju i Justina. Ona mu je rekla da ne želi da joj se miješa u život, a njezin otac Stephen njoj je rekao da ona ne bi ni poznavala Justina da nije bilo njega koji ju je upoznao s njim. Hailey nije bila nimalo sretna zbog toga", dodao je izvor.

image

Hailey Bieber

Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Kao što znamo, par se upoznao u backstageu 2009. godine, a počeo hodati 2015. godine. Iako su tvrdili da su prijatelji, 2018. ponovno su potaknuli glasine da su ipak nešto više od prijatelja. Navodno je napetost između Hailey i obitelji počela te iste godine, a ona je tad čak izjavila da želi odbaciti svoje djevojačko prezime i preuzeti pjevačevo.

"Hailey je godinama željela da je se ne povezuje s prezimenom Baldwin i bila je više nego sretna što je promijenila svoje prezime u Bieber čim su se ona i Justin vjenčali", kazao je izvor.

image

Justin Bieber i Hailey Bieber

Angela Weiss/Afp

Mlada mama nedavno je dala intervju u kojem je priznala da nije toliko bliska s obitelji koliko je bila prije. "Nisam baš bliska sa svojom obitelji u ovom trenutku u životu. Sada sam svoja osoba i izgradila sam vlastitu obitelj. Ali kad se osvrnem na svoje djetinjstvo i kako sam odrasla, imam jako predivna sjećanja", prenosi Daily Mail Haileyjine riječi.

Naime, Haily se zbog karijere modela kao tinejdžerica odselila iz obiteljske kuće pa je počela zarađivati i živjeti sama. Zbog toga smatra da je odrasla brže nego neki drugi njezini vršnjaci te iako je godinama održavala odnos s majkom, osjećala se kao "crna ovca" u usporedbi sa svojom starijom sestrom Alaiom.

Izvor objašnjava da se Hailey osjeća kao da su njezini roditelji i sestra protiv nje, a tome pridonose i različita vjerska i politička uvjerenja. Poznato je da su Stephen i Kennya kršćani te da uvelike prakticiraju vjeru, a u političkom pogledu nije tajna da Stephen podržava Donalda Trumpa, dok njegova mlađa kći podržava Kamalu Harris.

image

Justin Bieber i Hailey Bieber

Evga, Porj/

Pjevač također dijeli mišljenje sa svojom suprugom Hailey o njezinoj obitelji. "Justin se ne slaže s njezinom obitelji, a sada kada imaju dijete, stvari su još napetije. On vidi njezinu obitelj kao što vidi svoju obitelj: disfunkcionalnu koja se ne zalaže za njihov najbolji interes", objasnio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 09:52