‘PRAZNA POBJEDA‘

Halle Berry progovorila o ljepoti i karijeri dok privatno proživljava pakao: Još uvijek traje mučna bitka za skrbništvo

Nekoliko godina traje žestoka borba Halle Berry i Oliviera Martineza oko skrbništva, a nedavno su u javnost izašli novi detalji

Halle Berry

 Fati Sadou/abacapress.com/abaca Press/profimedia/Fati Sadou/abacapress.com/abaca Press/profimedia

"Dob je samo broj koji nam prilijepe pri rođenju. Kao žene, to nas definira puno više nego muškarce i ponekad nas to može oslabiti...", prenosi Daily Mail da je kazala glumica Halle Berry koja o ljepoti govori kao o "praznoj pobjedi" jer, kako glumca opisuje, ona nije povezana s karijerom.

"Dakle, kad moja ljepota počne nestajati, možda će se po prvi put u mom životu ljudi usredotočiti na druge aspekte mene za koje mislim da su puno zanimljiviji. Filmovi u kojima sam sudjelovala, glumačke pohvale koje sam stekla tijekom godina, moj dobrotvorni rad. Ako netko pronađe vrijednost u stvarima na kojima sam jako radila, to će me obradovati", objasnila je glumica kojoj su najvažnije stvari obitelj i karijera.

image

Halle Berry

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia
image

Halle Berry

Fati Sadou/abacapress.com/abaca Press/profimedia/Fati Sadou/abacapress.com/abaca Press/profimedia

Inače, Berry je nedavno izjavila da je potrošila 200 tisuća dolara pokušavajući "raditi" s bivšim suprugom Olivierom Martinezom na zajedničkom roditeljstvu njihova 10-godišnjeg sina Macea. Kao što znamo, par se vjenčao 2013. godine, a rastao 2016., ali njihov je razvod finaliziran tek prošle godine u kolovozu. Već nekoliko godina traje žestoka borba oko skrbništva, a nedavno su u javnost izašli i pokoji detalji.

Glumica tvrdi da je Martinez "odgodio" sudsku propisanu terapiju suroditeljstva te da ne može pronaći način da surađuje s njim. "Učinila sam sve što je bilo moguće da radim s Olivierom, da komuniciram s njim i da ga uključim u proces donošenja odluka u vezi s našim sinom na prijateljski način. Olivier je odbio biti suroditelj i komunicirati sa mnom na način usmjeren na dijete. Bio je oporben i nepokolebljiv u svim glavnim pitanjima u vezi s Maceom", prenosi Daily Mail da stoji u sudskom dokumentu te dalje prilaže tekstualne poruke para.

image

Halle Berry i njezin sadašnji partner, Van Hunt

Aff-usa/Shutterstock Editorial/Profimedia/Aff-usa/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Jako mi je žao što smo u sukobu. Imala sam više nade za nas. Uvijek sam se nadala da ćemo biti bolji za Macea i da ćemo raditi zajedno kao što smo radili prije Van Hunta (Berrynog sadašnjeg partnera). Prije smo se pokušavali slagati zbog Macea, sada ne želiš ni pokušati, a ja sam pokušala, znaš da jesam. Međutim, ti ostaješ ljutit i nisam sigurna zašto. Moramo otpustiti sav ovaj bijes i učiniti bolje. Maceo to zaslužuje. Umorna sam od borbe s tobom...", napisala je Berry poruku Martinezu u kojoj mu je još poručila da ona neće biti dio njegove negativnosti.

Martinez je uzvratio poruku u kojoj je jasno dao do znanja da ne dijeli mišljenje s bivšom. "Jedini način da radimo zajedno je da radimo na tvoj način. To ne znači raditi zajedno. Ti igraš prljavo, kao i uvijek, nisi najbolje interese za Macea stavila na prvo mjesto, ali karma dolazi, bez brige", poručio je Martinez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 12:44