POZIRALA U KUPAĆEM

Heidi Klum počastila je fanove svojim grudima: ‘Odrasla sam uz puno golotinje, djeca mi kažu da se pokrijem‘

U intervjuu za People 2023. godine priznala je da i kod kuće voli biti gola

Heidi Klum i Tom Kaulitz

 Instagram/

Bivša njemačka manekenka Heidi Klum (51) ponovno je oduševila svoje obožavatelje. Njemačka ljepotica objavila je kratki video u kojemu pozira u bikiniju ukrašenom cirkonima na Instagram storyju, a koji ističe njezin seksi dekolte.

Ranije ovog mjeseca Heidi i njezin suprug, glazbenik Tom Kaulitz (34), odletjeli su u St. Barts kako bi proslavili petu godišnjicu braka, a ona je uživala na plaži sunčajući se u toplesu. Ranije je izjavila da je njoj to sasvim normalno s obzirom na to da je "odrasla uz puno golotinje".

image

Heidi Klum

Instagram/heidi Klum/

"Tako mi je smiješno koliko ljudi priča o tome. Trebali bi i sami isprobati jednom biti u toplesu. U Francuskoj je to posve normalna stvar, ne radim ništa čudno. I uvijek idem na plažu kad tamo nema puno ljudi", komentirala je reakcije na njezine golišave fotografije.

U intervjuu za People 2023. godine priznala je da i kod kuće voli biti gola, na radost svog supruga i zgražanje njezine djece. "Danas mi je super ugodno kad sam gola. Do te mjere da mi djeca znaju reći: ‘Mama, dolazi mi prijatelj. Pokrij se.‘ Čim nam netko dolazi, obučem top, ali ako nema nikoga, ja odmah grudi na sunce. Ne volim kad mi se vide one linije od badića jer nosim razne odjevne kombinacije ", izjavila je.

Klum ima kćer Leni s bivšim dečkom Flaviom Briatoreom, a sinove Henryja, Johana i Loua s bivšim suprugom Sealom s kojim je bila u braku od 2005. do 2014. godine. Danas je u sretnom braku s Tomom Kaulitzom za kojeg se udala 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 11:02