RAZNE TEORIJE

Hit serija predvidjela propast P. Diddyja? ‘Našalili su se na njegov račun prije 14 godina, stvarno su znali nešto‘

Društvenim mrežama se proširila scena iz serije ‘Supernatural‘ u kojoj su spomenuli ozloglašenog repera

Sean Diddy Combs

 Robyn Beck/Afp

Uhićenje repera Seana Combsa, poznatog i kao P. Diddy, glavna je vijest već neko vrijeme, a isto su brojni predviđali nakon što su se pojavile prve optužbe protiv njega. Međutim, čini se kako su njegovu "propast" neki predvidjeli i puno ranije.

Na društvenim se mrežama proširio isječak scene iz hit serije "Supernatural", iz epizode koja je izašla prije 14 godina. U njoj su glavni glumci Jared Padalecki, koji je igrao lik Sama Winchestera i Jensen Ackles, koji je utjelovio Deana, spomenuli Diddyja.

Navedena scena prikazuje Sama koji postavlja pitanje: "Dakle, kakva stvar voli djevice i zlato?". Na to se Dean nadovezao s: "P. Diddy".

Scena je ovih dana postala viralna na X-u. "Čovječe, ‘Supernatural‘ je znao za Diddyja cijelo vrijeme", "Stvarno su to predvidjeli prije dugo vremena", "Nema šanse da se ‘Supernatural‘ našalio na račun Diddyja u šestoj sezoni, to je bilo prije 14 godina, industrija je stvarno znala nešto", pisali su na društvenoj mreži.

image

P. Diddy na tulumu u Las Vegasu 2014. godine

Mpnc/backgrid Usa/profimedia/Mpnc/backgrid Usa/profimedia

Reper je uhićen prošli tjedan te ga se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, kriminalna djela vezana uz prostituciju i još mnogo toga. Trenutno se nalazi u Metropolitanskom detencijskom centru, a ćeliju dijeli s kripto prevarantom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 21:21