LJUBAVNA AFERA

Holivudska glumica tješi prijateljicu koju je prevario muž, slavni pjevač: ‘Iznenađena je i zgrožena‘

Glumica je poslala prijateljici ogromnu košaru balona s personaliziranim frazama pa joj poručila da ostane jaka

Kate Hudson

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica Kate Hudson navodno je tješila prijateljicu Jordyn Blum, suprugu glazbenika Davea Grohla, koji je ranije ovog tjedna priznao da je otac djeteta s drugom ženom. "Hudson je bio iznenađena i zgrožena što u Daveovim godinama još uvijek vara ne samo Jordyn, već i njihove kćeri", prenosi Page Six da je rekao izvor.

Kao što znamo, par je u braku od 2003. i imaju tri kćeri: Violet (18), Harper (15) i Opheliju (10). Glumica, kako tvrdi izvor, također je poslala Blum ogromnu košaru balona s personaliziranim frazama na njima, uključujući "Stay Strong (ostani jaka)" da je oraspoloži.

image

Dave Grohl i Jordyn Blum

Tibrina Hobson/Afp

"Kate je rekla Jordyn da je tu za nju 24/7 i da ne oklijeva podići slušalicu čak i ako se dobro isplače ili ako treba doći k njoj radi zagrljaja", dodao je izvor. Podsjetimo, Grohl je ranije ovog tjedna na Instagramu priznao da je dobio dijete s ljubavnicom. "Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške", rekao je o svojoj novorođenoj kćerki.

"Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da povratim njihovo povjerenje i zaradim njihov oprost", dodao je. Inače, ovo Grohlu nije prvi put da je varao svoju partnericu.

Jednom je prilikom priznao da su se on i njegova prva supruga, fotografkinja Jennifer Youngblood, razveli 1997. godine zbog njegovih nevjera. Također, Emily Basich u svojim memoarima iz 2003., "Pretty Good for a Girl: The Autobiography of a Snowboarding Pioneer", tvrdila je da ju je varao tijekom njihove dvogodišnje romanse u 90-ima.

Sada je nejasno kako stoji njegov brak s Blum. Iako tvrdi da želi spasiti njihovu vezu, mediji prenose da je u srijedu glazbenik angažirao odvjetnika za razvod, prije nego što je otkrio rođenje svog novog djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:53