OTKRIO DETALJE

Holivudski ‘pastuh‘ kao tinejdžer je bio na Diddyjevoj zloglasnoj zabavi: ‘Svi se boje govoriti jer nešto skrivaju, ja ne‘

Slavni komičar gostovao je u jednom podcastu gdje se prisjetio raskošnog reperovog partyja

Nick Cannon, P. Diddy

 Dave Starbuck/Geisler-fotopress/Dpa Picture-alliance/Angela Weiss/Afp

Američki komičar Nick Cannon otkrio je da je kao tinejdžer bio na jednoj zabavi ozloglašenog Seana Combsa, poznatijeg kao P. Diddy. Cannon je gostovao u podcastu "The Breakfast Club" te Diddyjevu zabavu usporedio s pjesmom Notorious B.I.G.-ja "One More Chance".

"Čak sam bio na jednom partyju kao klinac, sa 16 ili 17 godina. Živim svoju istinu. Sjećam se da sam stajao vani i pokušavao ući na njegovu zabavu u New Yorku. Kako je izgledalo u spotu ‘One More Chance‘, tako je kod njega bilo uživo na zabavama. Ljudi su bili na vratima, pregledavalo se tko može, a tko ne može ući. Njegove zabave bile su popularne kasnih 90-ih. Svi se boje govoriti jer vjerojatno imaju što za sakriti, ali ja nemam", ispričao je komičar, kojeg su fanovi prozvali ‘holivudskim pastuhom‘ jer je dobio dvanaestero djece sa šest različitih žena.

Ispričao je kako je tada bio trijezan. "Ne pijem, ne drogiram se, nikad u životu nisam bio pijan", ispričao je Nick.

Cannon je ranije pričao kako je bio i na nedavnim zabavama koje je organizirao Combs, ali da na istima nikad nije "vidio ništa divlje". "Osjećam da su to skrivali od mene", rekao je.

Diddy se već gotovo mjesec dana nalazi u pritvoru u New Yorku, a ovih mu je dana treći put bila odbijena jamčevina. To znači da će u pritvoru ostati sve do suđenja koje je zakazano za 5. svibnja. Repera se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju, a optužen je i za silovanje i seksualno zlostavljanje.

image

Sean Diddy Combs, P. Diddy

Timmie/Goff Photos/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 22:40