UHVAĆENI NA DEJTU

Hollywoodska ljepotica ponovno ljubi? Viđena u društvu bogatog investitora, oboje su se nedavno razveli...

Glumica i Toth postignuli su nagodbu za razvod i složili se da će i dalje biti roditelji njihovog 11-godišnjeg sina, Tennesseeja

Reese Witherspoon

 Instagram/Reese Witherspoon/

Glumica Reese Witherspoon našla se u društvu financijera Olivera Haarmanna za kojeg mnogi smatraju da je njezina nova ljubav, prenosi Daily Mail. Kao što je poznato oboje su slobodni - Haarmann se razveo od Malae Gaonkar, s kojom ima dvojicu sinova, i ona sada ljubi glazbenika Davida Byrnea, a Witherspoon se prošle godine razvela od supruga Jima Totha nakon 12 godina braka.

image

Reese Witherspoon i Jim Toth

Philip Rock/Anadolu Agency Via Afp

"Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što smo zajedno stvorili. Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša obitelj dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje. Ove stvari nikad nisu lake i izrazito su osobne. Zaista cijenimo svačije poštovanje privatnosti naše obitelji u ovom trenutku", rekli su Witherspoon i Totha tada.

Glumica i Toth postignuli su nagodbu za razvod i složili se da će i dalje biti roditelji njihovog 11-godišnjeg sina, Tennesseeja. No to nije njezino jedino dijete, Witherspoon s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom također ima sina, Deacona, i kćer Avu.

image

Reese Witherspoon, Jim Toth i njihov sin Tennessee James

Backgrid/Profimedia/

Ovo je drugi put da je navodni par, Witherspoon i Haarmann, bio skupa u javnosti i ponovno su izgledali raspoloženo u društvu jedno drugog. Inače, Haarmann je jedan od osnivača Searchlight Capital Partnersa, privatne investicijske tvrtke. Witherspoon se u svijetu glume istaknula u nekoliko filmova i serija uključujući "Legally Blonde", "The Morning Show", "Friends", "Your Place or Mine" te u drugim projektima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:39