TVRDI DA JE ZDRAV

Hollywoodski mišićavko javio se nakon bizarne nesreće u luksuznoj vili, nije ništa razjasnio: ‘A zašto je bio u bolnici?‘

Efron je nakon slične nesreće prije 10 godina operirao vilicu i kompletno promijenio izgled, što je i sam priznao

 Nicole Kidman i Zac Efron 

 Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Zac Efron oglasio se prvi puta nakon što je hospitaliziran zbog nezgode koju je imao u bazenu luksuzne vile na Ibizi proteklog petka piše Daily Mail.

Trideset šestogodišnja zvijezda legendarnih filmova High School Musicala u nedjelju je objavio priču na Instagramu, a riječ je o fotografiji na kojoj bez majice leži na lopti za pilates i diže utege.

„Zdrav sam i sretan, zahvaljujući dobrim željama“, napisao je Efron uz objavljenu fotografiju to je razveselilo fanove koje je uzdrmali vijest koju je ranije prenio TMZ. Kako kažu glumca su prije nekog vremena, dva radnika vile pronašla kako pluta u bazenu i izvukla ga van. Njegov je glasnogovornik potvrdio kako je Efron nakon incidenta hospitaliziran te da se oporavlja sasvim dobro, a doma je pušten u subotu.

image

Oglasio se prvi puta nakon incidenta

/Screenshot Instagram

Glasnogovornik nije odgovorio na pitanje što se glumcu zaista desilo, ali napominje kako je hospitalizacija bila samo mjera predostrožnosti. Bivša Disneyeva zvijezda proteklih je nekoliko tjedana provela u Španjolskoj i Europi, a netom prije incidenta u bazenu Efron se na pozornici pridružio svjetski poznatom DJ-u Martinu Garrixu.

image

Zac Efron odmara se na jahti ispred obale Ibize

/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prije dva tjedna popodne je proveo na jahti u Ibizi nakon što je ranije prošlog mjeseca posjetio St. Tropez. Prisjetimo se spomenuti se incident dogodio skoro desetljeće nakon onog u kojem je glumac smrskao čeljust jer se okliznuo na par čarapa i glavom udario u granitnu fontanu. U intervju za Men‘s Health Magazine otkrio je kako je tada ostao bez svijesti, a kada se probudio donji mu je dio čeljusti doslovno visio s glave.

Efron je rekao kako su mu se zbog ozljede povećali žvakaći mišići na unutarnjoj strani lica i čeljusti pa stoga izgleda drugačije. Nakon incidenta glumac se našao na meti brojnih kritika jer se navodno podvrgnuo plastičnim operacijama no tvrdi kako je to sve posljedica slomljene čeljusti. Kako kaže nije ni znao da je zbog novog izgleda postao viralan na društvenim mrežama sve dok ga majka nije zvala i pitala za navodne operacije.

image

Zac Efron

A24 - Access Entertainment - Acc/christophel Collection/profimedia/A24 - Access Entertainment - Acc/christophel Collection/profimedia

„Da mi je u velikoj mjeri stalo do tuđeg mišljenja i činjenice kako svi smatraju da sam se operirao sigurno ne bi mogao raditi ovaj posao“, rekao je glumac koji je postao senzacija nakon jednog videozapisa objavljenog na Dan planeta Zemlje.

Dugogodišnji glumčev prijatelj Kyle Sandilands također je stao u njegovu obranu i rekao kako Efron nikada ne bi nešto takvo učinio te da bi to bilo nepotrebno jer je glumac već dovoljno zgodan i sam po sebi.

„To bi bilo kao da Picassovu sliku išarate dječjim bojama“, rekao je.

Prošli mjesec obožavatelji su ponovno postavili pitanja o njegovom izgledu nakon što su pogledali novi film „A Family Affair“ u kojem glumi s Nicole Kidman.

image

Nicole Kidman i Zac Efron

Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 22:50