UŽIVANJE NA PLAŽI

Ima 51 godinu i liniju za poželjeti: Nakon priznanja da je uzimala lijek za mršavljenje ponosno šeta u bikiniju

Tori Spelling su na plaži uhvatili fotografi. Uživala je s prijateljicom, a pažnju je privukla minijaturnim bikinijem

Tori Spelling

 Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica i spisateljica Tori Spelling (51) u travnju je progovorila o svom gubitku kilograma i priznala kako je koristila lijekove za mršavljenje, nakon što je rodila sina Beaua. Sada je svoju vitku figuru pokazala na plaži u Malibuu, u izazovnom bikiniju.

Minijaturnim zelenim bikinijem je nagasila svoje obline i privukla pozornost svih prolaznika. Uz kupaći kostim je iskombinirala i jednostavan nakit te sunčane naočale.

Tori se na plaži zabavljala s prijateljicom, kupale su se i sunčale, a sudeći prema fotografijama, odlično su se zabavile.

image

Tori Spelling

Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Spelling je ranije u svom podcastu "Misspelling" otkrila da je koristila jedan od najpopularnijih lijekova za mršavljenje, nakon kojeg nije imala rezultate. Tada je isprobala i drugi, koji joj je, kako kaže, pomogao. Navela je i kako je oduvijek bila mršava zahvaljujući svojim genima, ali nakon rođenja šestog djeteta, nije se mogla "riješiti kilograma".

"Cijeli svoj život nisam bila na dijeti. Rođena sam s jako dobrim genima", rekla je ranije pa dodala da je nakon rođenja sina probala vježbati te jesti hranu bogatu proteinima. "Jednostavno nije funkcioniralo", rekla je.

image

Tori Spelling

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 18:39