PROMIJENILA JE ŽIVOT

Imala je 108 kilograma, utapala se u alkoholu, a pogledajte ju danas u pripijenoj haljini s rupama!

Pjevačica je nedavno otkrila da se vraća glazbi nakon što je napravila dugogodišnju pauzu

Jessica Simpson

 Instagram

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson oduševila je svoje pratitelje novim, izazovnim fotografijama. Jessica je pozirala u pripijenoj crnoj haljini s rupama te je tako naglasila svoju zavidnu figuru.

Provokativnoj kombinaciji doprinijele su i mrežaste čarape koje je nosila ispod čizmica s uzorkom zmijske kože. Nosila je i upečatljiv nakit.

Plava kosa joj je bila stilizirana blago valovito, a šminka joj je bila izrazito upečatljiva. Na očima je nosila tamni "smokey eyes" i duge, crne trepavice.

Jessica je nedavno najavila da će objaviti novi album, nakon što je netko vrijeme pauzirala s glazbom. Prije nekoliko je godina prolazila kroz teške trenutke, kojih se prošle godine prisjetila na društvenim mrežama. Tada je objavila fotografiju iz 2017. godine, na kojoj je izgledala neprepoznatljivo. Iste se godine odlučila otrijezniti te promijeniti svoj život na bolje.

image

Jessica Simpson

Instagram

Nakon što je nekoliko godina bila trijezna, progovorila je o etiketama "alkoholičarke" te o pravoj prirodi svoje borbe. "Nije bio problem u piću nego u meni", rekla je ranije. Ispričala je da ranije nije bila sposobna voljeti sebe i poštivati se, dok danas zna što je stvarno, prihvaća svoju prošlost te je svjesna svoje moći i hrabrosti.

"Ubijala sam se sa svim tim alkoholom i tabletama", napisala je u svojoj knjizi "Open Book" iz 2020. godine.

image

Jessica Simpson

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Simpson je tijekom tih godina znatno smršavjela. Skinula je čak 50 kilograma, a demantirala je navode da je za to koristila lijek za mršavljenje. Kako kaže, smršavjela je zahvaljujući snazi volje, značajnim promjenama i izbacivanju alkohola. Sada se vraća i glazbi nakon gotovo 10 godina pauze, a kako kaže, njezina su ju djeca, koju ima sa suprugom Ericom Johnsonom, inspirirala da se vrati nastupima. "Sad ovo radim kao majka, kao supruga. Bila sam supruga i prošli put, ali je ovo potpuno drugačiji brak", rekla je za Bustle prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:29