SRODNE DUŠE

‘Imam 29 godina, a moj dečko 63. Strah me da će umrijeti, ali rekao je da mogu naći novog kad njega više ne bude‘

Ona je radila kao striptizeta kad je s 23 godine izbačena iz stana u kojem je živjela u najmu, a onda ju je James spasio...

Radila je kao striptizeta, onda se počela skidati i snimati pred kamerom, a ljubav je pronašla sa 63-godišnjakom

 Profimedia/

Nova Hawthorne (29) u vezi je s 34 godine starijim Jamesom, kojeg je upoznala na stranici za upoznavanje ‘sugar daddyja‘. On joj je isprva plaćao luksuzna putovanja u inozemstvo i skupe večere, a među njima je planula ljubav.

No, Nova sada strahuje od njegove smrti te je brine njegova dob.

"Imam te neke strahove koji se tiču Jamesove dobi. Ipak, nastojim se ne brinuti oko toga i preusmjeravam svu svoju energiju na uživanje u svakom danu koji možemo provesti zajedno. U svim vezama nikada ne znaš kad bi mogao biti tvoj posljednji susret s nekim. Znam da je James izgradio životno iskustvo i on to dijeli sa mnom svaki dan. Sigurna sam da ću, kada naša veza dođe do svoga kraja, zajedničkim prekidom ili zbog nekog drugog razloga, biti otvorena za traženje novih partnera. Ne znam što mi budućnost nosi, ali znam da James ne bi želio da budem sama. Oduvijek samo želi da budem sretna i voljena", izjavila je Nova.

Ona i njezin partner upoznali su se 2019. u Melbourneu u Australiji. Od tada je njihov odnos postajao sve bolji i bolji, iako su dugo pokušavali svoju vezu držati u tajnosti. Međutim, i dan danas se svakodnevno suočavaju s osudama javnosti.

"Mnogi ljudi pretpostavljaju da takve značajne razlike u godinama automatski znače i nekompatibilne interese, ciljeve i vrijednosti. Ali to nije uvijek slučaj. Naš je odnos građen na zajedničkim vrijednostima i međusobnom poštovanju, ne radi se tu samo o godinama", ispričala je Nova.

image

Nova Hawthorne i James

Jam Press/jam Press/profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Kako je sve počelo?

Ona je inače radila kao striptizeta kad je s 23 godine izbačena iz stana u kojem je živjela u najmu. Stanodavcima se nije sviđalo što radi preveliku buku. Izbezumljena i bez krova nad glavom, tada je nazvala jedinu osobu koju je tamo poznavala - svog ‘sugar daddyja, Jamesa‘. Odmah joj je odlučio pomoći.

"Preseli se k meni dok ne završiš studij", ponudio joj je tada, a ona je ponudu rado prihvatila, misleći da će to biti samo privremeno. No, na kraju je među njima planula ljubav.

"Nisam planirala živjeti u Melbourneu. Moj prvotni plan bio je završiti studij socijalnog rada u svom malom rodnom gradu u Victoriji. Ali kad me nisu platili za moj rad u lokalnoj zajednici, nisam imala novca ni mogućnosti, pa sam se okrenula seksu kao načinu zarade. Ono što je započelo kao hobi, poziranje gola za fotografije i moja ljubav prema plesu na šipci, dovelo me do striptiza u Queenslandu tijekom pauze od fakulteta. Zatim sam dobila redovite smjene u jednom bordelu u Victoriji, a povremeno sam odlazila i u njihove prostore u Sydneyju", ispričala je djevojka za britanski Metro.

image

Nova Hawthorne

Jam Press/jam Press/profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

A onda je otkrila Jamesa na stranici za ‘sugar daddyje‘ - platformi na kojoj bogati muškarci traže ‘intimne družice‘, a kad je naletjela na njega, očito joj se svidjelo što je vidjela.

"Imao je 62 godine i bio je seksi poput neke sijede lisice. Svidjelo mi se što je govorio o svojoj predanosti okolišu, ljubavi prema socijalnoj pravdi, ali me osvojio i svojim izravnim i poštenim pristupom ljubavnom životu. Kažem to zato što sam vidjela da se odnosio s poštovanjem prema ženama koje su odabrale baviti se seksualnim radom", ispričala je za Metro.

"Jedne večeri u srpnju 2019. dogovorili smo se da ćemo se naći uživo, bilo je super. Skuhao mi je večeru u svome domu i da, seks je bio nevjerojatan. Sljedećeg dana ispričala sam mu situaciju sa stanom, a atmosfera među nama bila je opuštena i nježna. Uživala sam u našem zajedničkom vremenu, ali nisam mislila da će to postati ‘nešto više‘, mislila sam da će biti kao i s ostalim klijentima. No, nekoliko tjedana kasnije, poslao mi je posteljinu na dar, a stvarno sam je trebala, i bila sam stvarno dirnuta time koliko je pažljiv", ispričala je.

Nastavili su se družiti vikendima, koje bi on platio, a onda joj je pomogao kad je izbačena iz stana. Preselila se k njemu i ubrzo su shvatili da su ‘srodne duše‘ i da su kompatibilni.

"Poštovao je moj stav o veganstvu i kuhao je u skladu s tim, smijali smo se i šalili oko sitnica po kući, spavali smo zajedno u istom krevetu - barem u početku, dok nas hrkanje nije počelo smetati pa mi je James dao drugu slobodnu sobu", dodala je.

Tjedan dana nakon useljenja, nastavila se baviti striptizom. James nije bio time oduševljen, kao ni činjenicom da se viđa s drugim muškarcima. Znao bi je pokupiti nakon posla, u ranim jutarnjim satima nakon smjene, odvesti doma, servirati joj objed i održavao je njihovu kuću urednom, što je njoj odgovaralo.

image

Nova Hawthorne

Jam Press/jam Press/profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

"U početku sam tražila drugo mjesto za život, ali brzo sam se naviknula na to da se svako jutro budim uz šalicu skuhane kave. I uz sve što smo dijelili – naše vrijednosti, pogled na život, naš humor – ubrzo nam je oboma postalo jasno da smo sretni jedno s drugim, bez obzira na razliku u godinama. Nakon samo nekoliko tjedana zajedničkog života, rekla sam mu da ga volim, a James mi je odgovorio: ‘Hvala Bogu da si ti to prva rekla, mene je bilo previše strah.‘", ispričala je zaljubljena Nova za Metro.

Nakon toga odveo ju je u Vijetnam i Bali, bez da je morala išta platiti, kako bi joj uljepšao groznu godinu. U avionu je počela planirati ‘godinu odmora‘, u kojoj bi još radila kao striptizeta, prije nego što bi se okrenula socijalnom radu. James nije bio oduševljen tom njezinom idejom sad kad su u vezi.

"Pretpostavljam da se osjećao malo ugroženim. Pa sam se umjesto toga usredotočila na kombinaciju skidanja i snimanja pred kamerom. Kreirala sam svoju ‘online personu‘, Novu Hawthorne, i počela sam istraživati što sve mogu ponuditi svojim klijentima. Ubrzo sam shvatila da sam prilično dobra u tome - vedra sam, volim pričati i suosjećajna sam pa slušam muškarce koji imaju problema sa svojim ženama. Također se dobro osjećam u svome tijelu i nemam ništa protiv perverzija (pod uvjetom da su sigurne i da se sve odrađuje s poštovanjem prema meni i drugima)", objašnjava.

Nova je na kraju odabrala najbolji mogući trenutak da započne posao sa skidanjem pred kamerama, barem što se njezina bankovnog računa tiče, jer je taman u to vrijeme krenula izolacija zbog pandemije koronavirusa. To joj je promijenilo život.

Zgrnula je veliki novac, čak je i svojim kolegicama iz striptiz bara ponudila da rade s njom, kako bi im pomogla da nešto zarade tijekom lockdowna. James se tu opet isprsio - kupio joj je stan kako bi ga mogla koristiti kao studio za snimanje.

Nova danas ima svoju tvrtku i redovito ‘okreće‘ 400 tisuća australskih dolara godišnje - što je, ironično, više nego što James trenutno zarađuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 12:07