UKUSNO S KORISNIM

Influencerica ide po kućama obožavatelja pa im polugola kuha: ‘Zaradim do 2700 eura po satu!‘

Njezina su jela inspirirana renomiranim kuharima i kulinarskim zvijezdama...

Kerolay Chaves

 Profimedia/

Influencerica Kerolay Chaves kuhajući za svoje obožavatelje po satu zarađuje i do 2700 eura. Chaves dolazi kuhati u seksi izdanju, a na društvenim mrežama ima više od 2,5 milijuna pratitelja. Njezina jela, kao što je bijeli rižoto od tartufa, inspirirana su renomiranim kuharima i kulinarskim zvijezdama.

Ova 23-godišnja influencerica ponosno pokazuje svoje atribute na društvenim mrežama tako što se fotografira u uskim modnim kombinacijama i kupaćim kostimima. Chaves rado podijeli i fotografiju iz kuhinje, a jednom je tijekom nabavke namirnica čak bila izbačena iz trgovine.

Chaves je za kupnju odlučila odjenuti oskudne traper hlačice, bijeli kratki top i japanke te je zbog toga ubrzo bila izbačena iz dućana u njenom rodnom brazilskom mjestu Belo Horizonteu. "Upravo sam došla iz supermarketa i maltretirali su me jer sam nosila ‘prekratku odjeću‘", požalila se tada na Instagramu.

"Neki su ljudi gledali s predrasudama, drugi su me psovali i na kraju sam izbačena iz dućana. Mislim da je apsurdno da se prema nama ženama još uvijek tako postupa samo zato što se oblačimo kako želimo. Mislim da sve ove uvrede imaju veze s ‘fobijom od zgodnih žena‘ s kojom se svakodnevno suočavam", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 00:02