PREOKRET SITUACIJE

Ipak nije gotovo? J. Lo snimljena ispred Benove kuće, a onda je odvela njegovog sina u shopping

Mjesecima se šuška da je par pred razvodom. Ben Affleck se iselio iz zajedničkog doma, a dugo nisu viđeni zajedno

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Filippo Monteforte/afp/profimedia/

Već se dulje vrijeme šuška o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka, a nakon što se on iselio iz njihovog zajedničkog doma, činilo se da je njihovoj ljubavi zaista došao kraj. Par je i ljeto proveo odvojeno. Dok je Lopez uživala u Europi, Ben je radio. Međutim, izgleda da između para još uvijek nije gotovo.

Par se u ovih dana ponovno sastao nakon dužeg vremena. Pjevačica je viđena kako ulazi u njegovu unajmljenu kuću u Brentwoodu u Los Angelesu te je tamo provela pet sati. Kasnije je Lopez s Benovim sinom Samuelom otišla u kupovinu, a oboje su izgledali vrlo raspoloženo.

Ovo nije jedini razlog zbog čega brojni misle da se par ipak ne razvodi, barem za sada. Ben i Jennifer su u svibnju zajedno prisustvovali maturi glumčeve kćeri Violet, iako su se u to vrijeme odvojili. Potom su zajedno otišli na proslavu mature u kući Jennifer Garner, Affleckove bivše supruge. Potom su zajedno, kako je pisao Daily Mail, napustili zabavu u istom automobilu i stigli do kuće u kojoj je Ben odsjedao dok su bili odvojeni. Međutim, čim su stigli Jennifer je ušla u svoj auto i otišla.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

/Spot/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nedavno su Jennifer snimili na putu prema Benovom uredu u Los Angelesu, nakon što se vratila iz Italije, a još je jedan detalj pokrenuo nagađanja da se par ipak neće rastati. Naime, Violet je prošlog tjedna nosila istu haljinu koju je J. Lo nosila na spoju s Benom povodom prošlogodišnjeg Valentinova.

O njihovom se braku priča već mjesecima, a ni pjevačica ni glumac nisu niti potvrdili niti demantirali glasine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. kolovoz 2024 08:10