IZNENADILA PROLAZNIKE

Izgleda k‘o avion! Rita Ora aerodromom prošetala u čipkastom donjem rublju, nema tko se nije okrenuo za njom

Pjevačica je nakon nastupa u Rumunjskoj išla na privatni let, prije kojeg se u javnosti pojavila u neobičnom izdanju

Rita Ora

 Instagram

Britanska pjevačica Rita Ora protekli je vikend provodila na aerodromima i letovima jer su ona i njen suprug Taika Waititi, kako je napisala, "proputovali svijet u 24 sata". Povod je bio rođendan njenog supruga, a Rita je na Instagramu pokazala sve modne kombinacije koje je odabrala za taj vikend.

Zablistala je tako u zlatnoj haljini, plesala u nježno zelenoj haljinici, sunčala se u žutom bikiniju... Međutim, jedna je fotografija posebno zapela za oko njenim obožavateljima. Na njoj je Rita pozirala u crvenom, čipkastom donjem rublju, a ispod gaćica je nosila crne najlonke.

image

Rita Ora

Instagram

U izazovnom izdanju je prošetala kroz aerodrom, nakon što je nastupala u Rumunjskoj, te prošla kroz sigurnosnu provjeru prije leta. Nakon toga je ušla u privatni avion i krenula na putovanje sa suprugom. Par je uživao na koncertu, a na jednoj su fotografiji razmijenili poljubac.

Pjevačica zbog svog posla često putuje, a prije nešto manje od mjesec dana je trebala nastupati u Debrecinu, gradu u Mađarskoj. Međutim, samo nekoliko sati prije koncerta je isti morala otkazati jer je završila u bolnici u Budimpešti.

"Molim vas, oprostite na ovom neočekivanom razvoju događaja, ali nažalost neću moći večeras nastupiti na Campus Festivalu. Nakon što sam provela noć u bolnici u Budimpešti, moram se temeljito odmoriti i slijediti upute liječnika", napisala je tada, a nije otkrila zbog čega je bila u bolnici. Ipak, brzo se oporavila pa je nastavila nastupati diljem zemlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 19:08