KRAJ LJUBAVNE PRIČE

J.Lo briše svaki trag braka s Benom Affleckom: Želi promijeniti svoje prezime, a otkriven je i razlog razvoda

J.Lo i Ben vjenčali su se prije dvije godine, a ona je tada promijenila svoje prezime

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Michael Tran/Afp

Pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck vjenčali su se prije dvije godine, godinu dana nakon što su ponovno započeli romansu. Par je bio zajedno i početkom 2000-ih, a čak su se i zaručili. Međutim, nisu se vjenčali, a 2004. godine su prekinuli. Par je 2022. godine napokon stao pred oltar, a ona je tradicionalno promijenila prezime u Affleck.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Filippo Monteforte/Afp

"Ljudi me i dalje zovu Jennifer Lopez, no moje službeno ime je Jennifer Affleck jer smo sad spojeni", rekla je 2022. za Vogue. Iako su zajedno proveli gotovo dvije lijepe godine zajedno, ona je ovih dana podnijela zahtjev za razvod, a uz to i zahtjev za promjenu prezimena. Time je odlučila da će se vratiti svom prezimenu Lopez

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Valerie Macon/Afp

Osim što želi promijeniti svoje prezime, J.Lo je otkrila i koji je razlog njihovog razvoda. Kako je istaknula u zahtjevu za razvod, par je imao "nepomirljive razlike" zbog kojih je njihov brak došao do kraja. Kao datum prekida je navela 26. travnja ove godine.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Filippo Monteforte/afp/profimedia/

Pjevačica je ovih zahtjevom potvrdila sve glasine koje već mjesecima kruže na društvenim mrežama. Nakon što par neko duže vrijeme nije bio viđen zajedno, krenule su priče da je njihova ljubavna priča završila, ali do prije nekoliko dana oni nisu komentirali svoj odnos. Lopez je bez uskoro bivšeg supruga otišla na ljetovanje u Italiju, a on je nekoliko puta viđen bez prstena na ruci. Ipak, svojim su obožavateljima nedavno dali tračak nade da će ipak ostati u braku.

Jennifer je tada posjetila glumčev iznajmljeni dom i s njegovim sinom otišla u shopping. Nekoliko se sati zadržala u njegovoj kući, ali njihovom braku ipak nije bilo spasa.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

/Spot/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako pišu strani mediji, par nije potpisao predbračni ugovor što znači da je sve što su stekli u dvije godine braka zajedničko, uključujući imovine, prihode i dugove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:21