BEN U PROBLEMU

J.Lo prekinula šutnju o razlazu s Affleckom, on se boji da nikada neće moći pobjeći od nje: ‘Osjećam se očajno‘

Pjevačica je ovaj tjedan o slavnom razvodu progovorila po prvi put i otkrila kako se osjeća

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 -/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez progovorila je o propalom braku s glumcem Benom Affleckom, opisujući svoje slomljeno srce kao ‘tužno i uplašeno‘, a Affleck navodno nije ni bio svjestan da će njegova bivša supruga progovoriti o tome. Ipak, s obzirom na dobro dokumentiranu povijest njihove romanse, glumac misli da će pjevačica o njihovom razvodu govoriti zauvijek.

"Ben zna da će ona uvijek pričati o prekidu jer je snimila albume i dokumentarce o njihovoj vezi", kazao je izvor za Daily Mail. "Volio bi da ne priča o tome, ali osjeća da će ona uvijek o tome govoriti. Nije mu najavila da će govoriti o njihovoj vezi, ali je pretpostavio da će se to na kraju dogoditi. To je dio njegova života jednako kao i bilo što drugo, nikada neće pobjeći od toga", dodao je izvor.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Filippo Monteforte/Afp

Affleck je svjestan da je Lopez ta koja uvijek govori o svom privatnom životu i iako bi htio neke stvari zadržati za sebe, mora prihvatiti da će pjevačica to reći u javnom prostoru jer se ona tako nosi s prekidom. Inače, J.Lo je ovaj tjedan o slavnom razvodu progovorila po prvi put i otkrila je kako se osjeća.

"Osjećam se usamljeno, nepoznato, uplašeno. Tužno je i očajno, ali kada shvatite te osjećaje kažete: ‘Ove me stvari neće ubiti.‘ Sposobna sam za radost i sreću. To što nisam u vezi me ne definira", rekla je pjevačica i dodala da ni sekunde ne žali zbog romanse s glumcem. Lopez je također sugerirala da Affleck nije prihvatio sve njezine mane, ali i da trenutno ne traži nikoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2024 08:54