SJEĆANJA NA NJIH

Janet Jackson i 15 godina nakon smrti brata Michaela teško se nosi s gubitkom: ‘Još uvijek mi je emotivno svake večeri...‘

Pjevačica je trenutno na svojoj turneji ‘Together Again‘, a zbog pjesama na kojima su surađivali spomene ga rado publici

Janet Jackson

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Pjevačica Janet Jackson otkrila je da je nakon 15 godina od smrti brata, pjevača Michaela Jacksona, još uvijek vrlo emotivna kada izvodi neku njihovu zajedničku pjesmu, prenosi Daily Mail. Janet je trenutno na svojoj turneji "Together Again", a zbog pjesama na kojima su surađivali spomene ga rado publici.

"Slušati ga svake večeri, vidjeti ga, sjećati se nas... Mike i ja smo napisali tu pjesmu u New Yorku, u njegovom stanu", priznala je Janet koja je uvijek bila pjevačeva podrška kroz sve što je prolazio, pa tako i optužbe za seksualno zlostavljanje djece.

image

Janet Jackson

Bennett Raglin/Getty Images/Profimedia/Bennett Raglin/getty Images/profimedia

"Ja sam samo njegova mlađa sestra, uvijek sam bila uz njega. To je bila moja uloga", kazala je Janet koja je 2022. u dokumentarnim serijama malo više progovorila o svom bratu i onome kroz što je sve prolazio. "Mike je prolazio kroz mnogo toga i mislim da mu je to uzelo danak", rekla je pjevačica.

Otkrila je i da je imala osjećaj da su ih rukovoditelji glazbene industrije htjeli razdvojiti. "Bilo je teško - Michael je snimao po noći, ja sam po danu. Njegova je diskografska kuća blokirala cijeli set tako da ne mogu vidjeti što se događa. Nisu me htjeli na setu. Osjećala sam se kao da pokušavaju napraviti veliko natjecanje između nas dvoje. To me stvarno povrijedilo jer sam se osjećala kao da se borim s njim...", objasnila je.

image

Michael Jackson i Janet Jackson

Featureflash Film Archive/alamy/alamy/profimedia/Featureflash Film Archive/alamy/alamy/profimedia

"Htjela sam da između mene i njega bude kao prije, ali nije. To je davna prošlost", dodala je. Kao što znamo, Michael Jackson preminuo je 25. lipnja 2009. kada je imao 50 godina. Uzrok smrti je bio srčani zastoj koji je uslijedio nakon predoziranja kirurškim anestetikom propofolom. Trenutno je u pripremi biografski film o njegovom životu pod nazivom "Michael" u naslovnoj ulozi njegova nećaka, Jaafara Jacksona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. kolovoz 2024 05:06