TAYLOR I TRAVIS

Je li ovo najskuplja showbiz ljubav? ‘Privatni avioni, skupi hoteli, cvijeće... Dnevno potroše i do 100.000 $‘

Ljubavni hedonizam traje već skoro godinu dana jer, kao što znamo, Travis i Taylor započeli su romansu u ljeto 2023.

Taylor Swift i Travis Kelce

 Patrick Smith/Afp/Profimedia/Patrick Smith/afp/profimedia

Čini se da kod ovoga para ljubav ne ide kroz želudac, nego kroz novčanik. Ali za njih se barem ne može reći da su jedno s drugim zbog interesa jer su oboje vrlo uspješni i "plivaju" u novcu. Pop zvijezda Taylor Swift i zvijezda američkog nogometa Travis Kelce navodno ponekad zajedno troše i 100 tisuća dolara dnevno.

Kako piše Daily Mail, par ne oklijeva počastiti jedno drugo raskošnim izlascima, romantičnim gestama i darovima. Taj ljubavni hedonizam traje već skoro godinu dana jer, kao što znamo, Travis i Taylor započeli su romansu u ljeto 2023. Točan datum još uvijek nije poznat.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Puno tjelohranitelja, privatni zrakoplovi, luksuzne hotelske sobe, romantične geste po kojima su oboje poznati, vjerojatno ih čini parom koji najviše troši na svijetu. Poprilično je ekstremno", kazao je izvor. Travis i Taylor prvu su polovicu ovog ljeta proveli u Europi zbog "Eras" turneje, gdje je američki nogometaš još jednom pokazao kolika je podrška svojoj djevojci.

No, pop zvijezda nije ništa manje ni zaslužila jer je i sama podržala svog dečka na 13 utakmica Chiefsa i putovala čak iz Tokija u Las Vegas kako bi ga gledala na terenu uoči svoje turneje na drugom kraju svijeta. Nedavno je Travis u dokumentarnoj seriji na Netflixu otkrio da je cijena Taylorinog odjeljka na Super Bowlu bila tri milijuna dolara.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Patrick Smith/Getty Images/Profimedia/Patrick Smith/getty Images/profimedia
image

Taylor Swift i Travis Kelce

Patrick Smith/Getty Images/Profimedia/Patrick Smith/getty Images/profimedia

"Otkad su se upoznali, oboje su potrošili više od milijun dolara na privatne avione. Unajmili su preko 20 tjelohranitelja koji su plaćeni preko tisuću dolara dnevno", kazao je izvor pa dodao da se Travis ne boji ugoditi Taylor stvarima koje voli.

"Troši tisuće dolara dnevno na garderobu, njezino omiljeno cvijeće - orhideje i hortenzije", objasnio je. Ipak, oni svoju ljubav ne mjere novcem jer uopće ne prate svoju računicu potrošnje. "Taylor i Travis uopće ne razmišljaju o novcu koji troše. Oni vole osjećaj lagodnosti i na ovakve načine izražavaju ljubav jedno prema drugome", rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:01