POGLEDAJTE VIDEO

Je li ovo najslađi par na Hipodromu? Širi se snimka dvoje zaljubljenih umirovljenika na Edu Sheeranu: ‘Pa vi nemojte plakati‘

Ed je u dva sata uspio nasmijati i rasplakati 70.000 obožavatelja koji su ga došli gledati na zagrebačkom Hipodromu

Koncert Eda Sheerana u Zagrebu

 Vanesa Pandzic/Cropix/TikTok

Spektakularni koncert Eda Sheerana u Zagrebu bio je pun emocija. Neki su se smijali, neki plakali, a sve to uz njegove najveće hitove koje je snimio u posljednjih 10 godina karijere. Posebnu pažnju je na koncertu privukao stariji par koji je raznježio sve koji su se našli oko njih.

@maetolee Made me bawl my eyes out ????? #EdSheeran #EdSheeranConcert #EdSheeranZagreb #Mathematics #mathematicstour #Zagreb #couplegoals @Ed Sheeran HQ @Ed Sheeran on Tour ?? @Ed Sheeran ♬ original sound - maetole

Zagrljeno su se njihali uz ritam pjesme "Perfect", koju je Ed napisao za svoju suprugu Cherry Seaborn. "Bili smo samo djeca kad smo se zaljubili i nismo znali što je to bilo", govore stihovi pjesme uz koju je stariji par zaplesao. Par je u jednom trenutku razmijenio poljubac, a nekoliko su se puta i zaljubljeno pogledali.

image

Par na koncertu Eda Sheerana

TikTok

Na TikToku je osvanuo njihov video koji je oduševio brojne. "Najslađi par na koncertu Eda Sheerana u Zagrebu", napisala je djevojka koja je objavila video pa dodala da su ju "rasplakali".

"To je ljubav", bio je jedan od komentara. Emotivnom trenutku između para su pridonijela i svjetla koja su tisuće ljudi iz publike upalili na svojim mobitelima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 12:23