DROGA NA POZORNICI?

Jedan od najpoznatijih repera današnjice uhićen u Rumunjskoj, prijeti mu do 10 godina zatvora: ‘Nisam mislio...‘

Kanabis je veliki dio reperova imidža, a u svojim tekstovima često govori o pušenju

Wiz Khalifa tijekom nastupa

 Frazer Harrison/getty Images/profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Jedan od najpoznatijih repera današnjice, slavni Wiz Khalifa, u Rumunjskoj je uhićen i optužen za ilegalno posjedovanje droge, prenosi People.

Prema izvješćima francuske novinske agencije Agence France Presse (AFP), 36-godišnji reper i glumac bio je predvodnik festivala "Beach, please!" u Costinestiju u Rumunjskoj, gdje su vlasti navodno pronašle kanabis kod njega u ranim jutarnjim satima.

image

Nastup Wiza Khalife, 2018.

Fia/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Fia/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Što se tiče Rumunjske i njihovih zakona, postoji mogućnost da 36-godišnjeg Khalifu čeka do deset godina zatvora zbog posjedovanja ilegalne droge, a rumunjska Uprava za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (DIICOT) izjavila je u nedjelju za jedan francuski list da je glazbenik također "pušio kanabis na pozornici tijekom svog nastupa".

- Tijekom nastupa na glazbenom festivalu održanom u ljetovalištu Costinesti, utvrđeno je da je optuženi posjedovao više od 18 grama kanabisa i da je na pozornici konzumirao spomenutu drogu - tvrdi DIICOT.

Naime, reper se osvrnuo na svoje probleme s rumunjskom vlašću u obliku objave na X-u, bivšem Twitteru.

- Sinoćnji nastup u Rumunjskoj je bio nevjerojatan. Nisam mislio izraziti nepoštovanje državi time što sam zapalio na pozornici - napisao je.

- Bili su vrlo puni poštovanja i pustili su me. Vraćam se uskoro, ali sljedeći put bez velikog jointa - dodao je reper.

Naime, kanabis je veliki dio reperova imidža, a u svojim tekstovima često govori o pušenju. Ranije ove godine, našalio se da je čak prisustvovao roditeljskim sastancima svog sina pod utjecajem marihuane, rekavši voditeljici Alex Cooper u epizodi njezinog podcasta ‘Call Her Daddy‘ da učitelji to "zapravo i očekuju".

image

Wiz Khalifa, 2021.

Twist/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Twist/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nadalje, objasnio je kako drugi roditelji "znaju što se događa". Tvrdi kako su gotovi dani "kada su vas smatrali lošim roditeljem ako pušite travu".

- Prilično sam siguran da moj sin smrdi na travu. Ne znam jer ne osjećam miris, ali prilično sam siguran da miriše na travu - zaključio je reper koji inače ove godine sa svojom djevojkom, Aimee Aguilar, očekuje prvo zajedničko dijete, djevojčicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 17:17