LOŠI OBITELJSKI ODNOSI

Jedan od najvećih plejboja u povijesti nogometa postao djed, ali njegova kći poručuje: ‘Nikad neće upoznati unuku!‘

David je poznat po svojoj dugogodišnjoj nogometnoj karijeri, ali i brojnim reklamama koje je snimio

David Ginola

 Franck Perry/Afp

Bivši nogometaš David Ginola, koji je 90-ih godina igrao za klubove Paris Saint-Germain, Newcastle United, Tottenham i druge, ovih se dana našao u centru pozornosti zbog izjava njegove kćeri Joy Pinquier. Ona je nedavno rekla kako David ne želi upoznati njezinu kćer, svoju unuku, te da je vrlo "hladan i udaljen" prema njoj.

image

David Ginola

Gerard Julien/Afp

Ginola je Joy dobio sa svojom ljubavnicom Joelle dok je igrao za Brest 1991. godine. Međutim, umirovljeni nogometaš nije htio imati nikakav kontakt sa svojom kćeri sve dok ona nije napunila 28 godina. Ranije je tri puta odbio test očinstva, sve dok na francuskom sudu nije bio proglašen Joyinim ocem. Tada su mu naredili da mora plaćati 450 eura alimentacije mjesečno, sve dok njegova kći nije napunila 18 godina.

Tek nakon toga su počeli razgovarati putem društvenih mreža, ali njihov odnos nikada nije bio dobar. U travnju ove godine se Joy javila svom ocu te mu rekla kako čeka dijete s partnerom Yohannom. David joj je tada čestitao, a nakon što mu je u kolovozu poslala sliku s ultrazvuka, prestao joj je odgovarati na poruke.

image

David Ginola

Glenn Gervot/Zuma Press/Profimedia

"Ponaša se kao poznanik, a ne kao moj otac", rekla je Joy za Daily Mail. "Sretna sam što ću postati majka, ali sumnjam da će moj otac upoznati moju kćer. Prestao je odgovarati na moje poruke. Način na koji se odnosi prema nama nije u redu", rekla je ona. Dodala je i kako je povrijeđena time što joj se otac ne javlja te da smatra kako ga ne zanimaju ni ona ni njezina kći.

Joy je svog oca upoznala 2021. godine, a zajedno su proveli sat vremena. "Ne zanima me njegov novac i nikad ga nisam htjela javno napasti. Uvijek sam osjećala da je moja dužnost obraniti njegov ugled. Ali, došlo je do toga da osjećam užasnu ljutnju i gnjev prema svom ocu. Više od svega, napokon ga želim pogledati u oči i pitati ga zašto se prema meni ponašao onako kako se ponašao", rekla je Joy ranije.

image

David Ginola

Gerard Julien/Afp

Ginola je imao aferu s Joelle kad su on i njegova bivša supruga Coraline čekali prvo dijete. Joelle je tada radila kao tajnica u Parizu, a mislila je da je David slobodan. Coraline i on su se razveli 2016. godine, a on je danas u vezi s Maevom Denat, s kojom ima kćer Ever.

Slavni nogometaš se proslavio 90-ih, a osim nogometa okušao se i u glumi. Tako je glumio u raznim reklamama, a najpoznatiji je bio u reklamama za proizvode za kosu. Nakon nogometne karijere glumio je u dva filma, "Mr. Firecul" i "Posljednja kap". Pojavio se i u nekoliko televizijskih serija. David je poznat i u svijetu vinarstva, a 2008. godine osvojio je srebrnu medalju za svoje vino na međunarodnoj izložbi.

image

David Ginola

Franck Perry/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 05:01