U PLAVOM BIKINIJU

Jedna od najljepših žena na svijetu još jednom je pokazala svu svoju raskoš: Ni muž joj nije odolio pa su pale i puse

Glumica je izgledala vrlo opušteno dok je uživala pijuckajući vino i družeći se sa svojom obitelji, suprugom i 6-godišnjim sinčićem

Eva Longoria

 Profimedia/

Slavna glumica Eva Longoria izgledala je zaljubljenije nego ikad dok je razmjenjivala poljupce sa suprugom, producentom Joseom Antoniom Bastonom na plaži u Marbelli. Zvijezda serije ‘Očajne kućanice‘ privlačila je svu pažnju u plavom kupaćem kostimu, a njezine bujne obline nije samo 56-godišnji Jose držao na oku.

image

Eva Longoria

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica je izgledala vrlo opušteno dok je uživala pijuckajući vino i družeći se sa svojom obitelji, suprugom i šestogodišnjim sinčićem Santiagom. U jednom trenutku je razgovarala na mobitel i skupljala njegove igračke po plaži.

image

Eva Longoria

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ova prirodna ljepotica, koja se za Josea udala 2016. u Meksiku, kasnije je odijenula i dugu bijelu košulju preko kupaćeg kostima kako bi se dodatno zaštitila od sunca.

image

Eva Longoria i Jose Antonio Baston

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, glumica je ranije zaigrala tenis na Star Padel Slam turniru u Marbelli. Riječ je o humanitarnom turniru, a sav prihod ide centru Casa Angeles u Španjolskoj, za liječenje djece s rijetkim i teškim bolestima.

Američka glumica, koju je i domaća publika zavoljela u ‘Očajnim kućanicama‘, prije 14 godina ljetovala je i u Hrvatskoj, a tada nas je posjetila s bivšim suprugom, Tonyjem Parkerom. Bivši par tada se zabavljao u jednom noćnom klubu u Vodicama. Posjetili su i Mali Lošinj, Zadar, krstarili Kornatima, posjetili Šibenik, Skradin i slapove Krke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. kolovoz 2024 23:08