NA CRVENOM TEPIHU

Jedna od najljepših žena svijeta izgleda zaljubljenije nego ikad: Slavni par nije se suzdržavao od poljubaca i nježnosti

Glumica je blistala u tamnom chic odijelu, ispod kojeg je imala crni čipkasti bodi

Monica Bellucci i Tim Burton

 Ander Gillenea/Afp

Talijanska glumica Monica Bellucci i redatelj Tim Burton pojavili su se na Filmskom festivalu u San Sebastianu, a 59-godišnja ljepotica i 66-godišnji redatelj izgledali su zaljubljeni preko ušiju dok su pozirali okupljenim fotografima.

Glumica je blistala u tamnom chic sakou, ispod kojeg je imala crni čipkasti bodi, i hlačama širokih nogavica, a svoju je dugu kosu ostavila raspuštenu te je nosila sunčane naočale. Burton se također odlučio za tamno odijelo i tamnu košulju, a na glavi je imao crni šešir i sunčane naočale.

image

Monica Bellucci i Tim Burton

Ander Gillenea/Afp
image

Monica Bellucci

Ander Gillenea/Afp

Par se prvi put upoznao prije 16 godina, ali kažu da su počeli izlaziti nakon što su se sreli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu 2022. Monica je potvrdila njihovu vezu u lipnju sljedeće godine, rekavši tada za Elle France: "Ono što mogu reći... Prije svega drago mi je što sam upoznala tog čovjeka. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu... Znam ga kao čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati i redatelja, počinje još jedna avantura. Volim Tima. I jako poštujem Tima Burtona."

image

Monica Bellucci i Tim Burton

Ander Gillenea/Afp

Talijanska zvijezda inače glumi u njegovu novom filmu ‘Beetlejuice‘ uz Jennu Ortegu, Micheala Keatona i Winonu Ryder.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 08:48