POBIJEDILA NELAGODU

Jedna od najseksepilnijih žena današnjice kaže da ne odustaje od golišavih scena: ‘Grudi su moje najbolje prijateljice...‘

Posebno se zahvalila koordinatorima za intimne scene koje uspoređuje s koordinatorima kaskadera koji brinu za njihovu sigurnost

Sydney Sweeney

 /Profimedia

Nakon što je oduševila u serijama "Bijeli lotus" i "Euforija", Sydney Sweeney je prozvana novim "seks simbolom" Hollywooda, a mnogi iščekuju njene nove scene u kojima će pokazati svoje zanosne obline. Na sreću brojnih obožavatelja, sada je izjavila kako "ne planira odustati od snimanja golih scena".

image

Sydney Sweeney

Screenshot/instagram/

Za The Hollywood Reporter je poznata Sydney da gledatelji često "zaboravljaju razliku između glumice i uloge, što dovodi do pogrešnih predodžbi o njezinu osobnom životu".

- Ne mogu prijeći preko toga. Nemam problema s tim scenama i neću ih prestati snimati, ali voljela bih da se lakše može razgovarati o tim scenama te što pretpostavljamo o glumcima u industriji - izjasnila se.

U raspravi o logistici snimanja scena s koje uključuju golotinju, Sweeney hvali koordinatore intimnosti na setovima, koje uspoređuje s "koordinatorima kaskadera".

image

Sydney Sweeney u ‘Euforiji‘

Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Naglasila je da ti profesionalci pomažu osigurati sigurnost i pristanak tijekom snimanja takvih scena, stvarajući sigurno okruženje za glumce. Unatoč svom uspjehu, Sweeney je opisala kako se osjeća kao "autsajder u Hollywoodu", što je osjećaj koji naglašava natjecateljsku i često surovu prirodu industrije.

image

Sydney Sweeney

Joe Scarnici/Getty Images/Profimedia/Joe Scarnici/getty Images/profimedia

Inače, nedavno je otvoreno priznala kako je umalo otišla "pod nož" kao tinejdžerica. Naime, prisjetila se kako je tijekom srednje škole bila toliko nesigurna u svoje "velike grudi" da je sanjala o njihovom smanjenju.

- Kad sam bila u srednjoj školi, znala sam se osjećati nelagodno zbog toga koliko su mi velike grudi i govorila sam da ću ih, kad napunim 18 godina, smanjiti - rekla je za Glamour UK u intervjuu.

image

Sydney Sweeney

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Doduše, mama ju je odvratila od tog pothvata i objasnila joj da će na koledžu požaliti zbog te odluke.

- Sviđaju mi ​​se. One su moje najbolje prijateljice - dodala je. Sweeney, koja je odrasla u ruralnom Idahu, poticala je druge da pokažu "ono čime raspolažu".

- Razmeći se slobodno onime što imaš, zavolite ih - zaključila je 26-godišnja glumica koja ima vrlo važnu poruku za mlade djevojke.

- Prošla sam kroz taj proces pokrivanja svog tijela u tako mladoj dobi, ali kad sam postala sigurnija sama u sebe, mnogo toga se promijenilo - prepričala je Sydney i dodala da "želi pokazati djevojkama da je nevjerojatno lijepo i osnažujuće imati tijela kakva imaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 19:49