POZNATI GLUMAC

‘Jednom sam angažirao stručnjaka kako bi mi promijenio izgled da me nitko ne prepozna! Kako je bilo? Grozno, morao sam čekati u redu za kavu‘

Pomislio sam, ‘želim opet biti slavan‘, ispričao je Kevin Bacon za Vanity Fair

Kevin Bacon u filmu ‘Hollow Man‘

 Columbia Pictures - Global Entertainment Productions Gmbh & Company Medien Kg/christophel Collection/profimedia/Columbia Pictures - Global Enterta

Kevin Bacon (65) otkrio je da je jednom angažirao šminkera kako bi mu promijenio izgled da ga nitko na ulici ne prepozna, ali tvrdi da mu se to iskustvo nije svidjelo.

Glumac koji se proslavio u hit filmu Footloose poželio je okusiti kako je to biti anoniman, ali je brzo shvatio da mu se ne sviđa što ne dobiva posebnu pozornost svojih obožavatelja.

Budući da ima prilično prepoznatljivo lice stavljanje šešira i naočala samo donekle funkcionira da ga nitko ne primijeti.

Otišao je kod šminkera za specijalne efekte, obavio konzultacije i zamolio ga da mu napravi protezu. Testirao je svoju novu masku u trgovačkom centru u Los Angelesu.

image

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon

Kevin Winter/Getty Images Via Afp
image

Kevin Bacon

Etienne Laurent/Afp

"Nitko me nije prepoznao, ljudi su prolazili pored mene, nisu bili ljubazni. Nitko nije rekao: ‘Volim te.‘ Morao sam čekati u redu da, ne znam, kupim je*enu kavu ili što već. Pomislio sam, ‘želim opet biti slavan‘", ispričao je za Vanity Fair.

Inače, Bacon pokušava sa suprugom, poznatom glumicom Kyrom Sedgwick, živjeti što normalniji život. Par živi na nekoliko lokacija, a najčešće su u Connecticutu gdje posjeduju farmu na 40 hektara zemlje. Uzgajaju koze, konje i alpake.

Njihov najnoviji film je "Connescence", romantična komedija u kojoj glume zajedno prvi put nakon 20 godina. Connescence prati priču o zaštitaru Stanu Olszewskom (Bacon), koji pokušava opljačkati dom Cynthie Rand (Sedgwick) i Warrena Randa (Hirsch), a njihov slučajni susret će im uzdrmati živote.

image

Kevin Bacon

Terma,4crns,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Terma,4crns,sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 22:44