LJETNE AVANTURE

Joan Collins (91) ne posustaje, javila se luksuzne jahte, u naručju supruga mlađeg 32 godinu: ‘Jedite kuhana jaja...‘

„Bili smo sjajni prijatelji prije nego što smo se vjenčali. Radili smo zajedno na predstavi. Uživali smo jedno u drugom..."

Uživaju na odmoru

 /Screenshot Instagram

Glumica Joan Collins na svom se Instagram profilu pohvalila fotografijama i videozapisima s luksuznog odmora na kojem uživa u pratnji 32 godine mlađeg supruga. 91-godišnja zvijezda posjetila je St. Tropez s Percyjem Gibsonom (59), a par se fotografirao na skupoj jahti gdje su im se kasnije pridružili i prijatelji piše Index.

„Kakva zabavna objava. Joan izgledaš spektakularno sa svojim šeširom, sunčanim naočalama i šalom, totalno stari Hollywood stil, stvarno preslatko. Još su tu i muškarci koji skaču u vodu, fenomenalno! Hvala ti što svoj život dijeliš s nama“, glasio je jedan od komentara ispod glumičine objave.

„Prekrasna si, ti baš živiš život. Zaslužila si to“, napisala je druga korisnica, a mnogi su se s njom složili ističuću kako glumica izgleda fenomenalno.

Svoju je tajnu prije nekoliko godina otkrila stranim medijima, a napominje kako za mršavljenje nije potrebno ići na dijetu nego samo jesti manje.

„Ako trebate smršaviti nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuhana jaja i brokulu tri dana. Ako morate grickati, jedite još brokule. Vježbajte, morate, koliko god to mrzili“, poručila je zvijezda.

Glumica se ranije u razgovoru za Fox News dotakla braka s Gibsonom, a ističe kako im velika razlika u godina uopće ne smeta.

image

Joan Collins

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

„Bili smo sjajni prijatelji prije nego što smo se vjenčali. Radili smo zajedno na predstavi. Uživali smo jedno u drugom. Družili smo se. I nastavili smo se družiti narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postepeno. I shvatili smo da smo na istoj valnoj duljini“, priznala je Collins.

Što se tiče razlike u godinama tvrdi da je to samo broj te da ikada nije kasno za pravu ljubav, a s time se slaže i njezin mlađi suprug.

„On je zaista draga, ljubazna, prizemna osoba. Mnogi muškarci s kojima sam bila, a neću specificirati koji, bili su ili neurotični, pomalo neuravnoteženi, ili su upadali u različite probleme“, završila je.

image

Percy Gibson i Joan Collins u braku su od 2002., a on je glumici peti suprug

Pa Images/alamy/alamy/profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. kolovoz 2024 13:23