IMA BLAGOSLOV BRAĆE

Joe Jonas najavio novi solo album: ‘Neću nikoga napasti, pa ni bivšu suprugu. Ne želim da stvari eksplodiraju...‘

Album ‘Music for People Who Believe in Love‘ treba izaći 18. listopada

Joe Jonas

 Ron Elkman/ddp Usa/profimedia/Ron Elkman/ddp Usa/profimedia

Pjevač Joe Jonas priprema novi album i ne, na njemu neće biti pjesme posvećene glumici Sophie Turner i njihovom propalom braku. Jonas je rekao da je u stvaranju svog novog solo albuma "Music for People Who Believe in Love" imao i svojevrstan terapeutski proces, prenosi Page Six.

"Nekad je znalo biti zastrašujuće, ali također, i oslobađajuće. Ne pokušavam ovim albumom nikoga napasti. Ne želim da stvari eksplodiraju. Imam lijep život na kojem sam zahvalan. Imam dvije prekrasne kćeri...", rekao je Jonas, koji s bivšom ima 4-godišnju Willu i 2-godišnju Delphine.

image

Sophie Turner i Joe Jonas

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Ja sam sretna osoba pa onda i moja glazba treba sličiti tome, isto kao i putovanje do toga", napomenuto je glazbenik pa dodao da će album, koji će biti objavljen 18. listopada, biti nešto najosobnije od njegove glazbe do sada. Pojasnio je Jonas da je osjetio emocionalnu želju za radom na glazbi i da nije imao pojma kamo će ga to dovesti.

"Imao sam malo vremena i zaključao sam se... Napravili smo album u dva do tri tjedna. Stvarno sam uzbuđen", rekao je Joe, jedan od trojice slavne braće. Dodao je i da su mu za solo album također braća, Kevin i Nick s kojim je inače u bendu, dali podršku. Oni su ionako bili zauzeti svojim projektima - Kevin je snimao treću sezonu "Claim to Fame", a Nick je snimao film.

image

Joe Jonas, Nick Jonas i Kevin Jonas

Mpiis/capital Pictures/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mpiis/capital Pictures/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kao što znamo, glazbenik i glumica su se rastali u rujnu 2023. nakon četiri godine braka. Skrbništvo nad kćerima je zajedničko pa one imaju dva doma - jedan u Americi i drugi u Engleskoj. Turner se nakon razvoda preselila u Englesku i odmah počela ljubiti aristokrata Peregrinea Pearsona, dok je Jonas kasnije viđen u društvu različitih djevojaka za koje se nagađalo da su romantično povezani, no ipak nijedna nije ostala dovoljno dugo da se glasine potvrde ili demantiraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 09:11