‘SAD JE JOŠ LJEPŠI‘

Johnny Depp popravio zube? Prošle je godine šokirao na crvenom tepihu, a sada pokazao blistavi osmijeh

Obožavatelji glumca primijetili su da glumčevi zubi izgledaju puno bolje nego u Cannesu 2023.

Johnny Depp

 Luca Carlino/Nurphoto Via Afp

Glumac Johnny Depp prošle je godine prisustvovao filmskom festivalu u Cannesu, nakon kojeg su njegovi obožavatelji bili zabrinuti njegovim izgledom. Najveću pozornost privukli su njegovi zubi za koje su brojni rekli da "trunu". Međutim, glumac je odlučio popraviti svoje zube, a novi je osmjeh pokazao na jednoj snimci na Instagramu.

image

Johnny Depp

Isabelle Vautier/Starface/Profimedia

Depp je uživao na Bahamima, a u jednom kafiću se družio s fanovima. Sve je to bilo zabilježeno na videu, a glumac se nekoliko puta nasmijao. Obožavatelji su primijetili kako mu zubi izgledaju puno bolje nego prošle godine.

"Čini mi se da mu zubi izgledaju dobro sad", "Zubi su mu konačno ravni i bijeli", "Definitivno je sredio zube. Izgleda bolje nego ikad", "Netko je napravio predivan posao s njegovim zubima. Osmijeh mu je sada još ljepši", pisali su fanovi, a neki su dodali kako im je drago što je glumac nasmijan i sretan.

Johnny je prošle godine prošetao crvenim tepihom u Cannesu, a na brojnim se fotografijama smijao. Njegovi su zubi bila glavna tema tih dana, a spominjalo se kako mu se zubi ne slažu po boji te da su dosta oštećeni.

image

Johnny Depp

Pixmedia/ Mega/The Mega Agency/Profimedia

Inače, Depp je prije gotovo 30 godina pričao o svojoj dentalnoj higijeni te rekao da je do 31. godine imao jako puno karijesa.

"Uradio sam korijenski kanal prije osam godina i nije dovršen. To je kao mali pokvareni komad. Kad vidim ljude sa savršenim zubima, to me izluđuje. Radije bih progutao krpelja nego imao to", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 14:22