NOVI ŽIVOT U LONDONU

Johnny Depp skiće se po Sohou, transforimirao se u umjetnika boema, a slike prodaje za vrtoglave iznose

Glumac je prije dvije godine rasprodao svoju prvu kolekciju slika, a svaka sljedeća je bila jednako uspješna

Johnny Depp

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako je među najpoznatijim glumcima na svijetu, Johnny Depp se drži dalje od oka javnosti, a pogotovo nakon razvoda i sudske bitke s Amber Heard. Glumac već šest mjeseci živi u Londonu, a kako piše Daily Mail, tamo iznajmljuje kuću u gradu i jedan umjetnički studio.

Studio se nalazi u okrugu Soho, a u njemu glumac provodi jako puno vremena. Da voli umjetnost je pokazao i proteklog vikenda, kad je izašao na večeru s prijateljima u Mayfairu. Nosio je prugasto odijelo koje je upotpunio cipelama koje su izgledale kao da ih je netko obojao različitim bojama.

image

Johnny Depp

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumac već godinama slika i bavi se umjetnošću, ali je tek nedavno cijelom svijetu prikazao svoja djela. Svoju zbirku umjetnosti izložio je 2022. godine te je na istoj prikupio tri milijuna funti. Njegova su djela izazvala najveće zanimanje kod njegovih obožavatelja, koje je o svojoj kolekciji Depp obavijestio na društvenim mrežama. Zbog vjernih fanova se taj dan srušila web stranica galerije Castle Fine Art.

"Uvijek sam koristio umjetnost kako bih izrazio svoje osjećaje i razmišljao o onima koji mi najviše znače, kao što su moja obitelj, prijatelji i ljudi kojima se divim. Okružen sam mojim slikama, ali sam ih zadržavao za sebe i ograničavao se. Nitko se ne bi trebao ograničavati", poručio je tada Depp, koji od tada ponosno pokazuje svoja djela cijelom svijetu.

Tako je prošlo ljeto rasprodao još jednu kolekciju koju je nazvao "Five". Kroz nju je prikazao dugogodišnju sudsku bitku s Amber i teške trenutke kroz koje je tada prolazio. Na stranici galerije je najavljeno i da će uskoro objaviti novu kolekciju umjetničkih djela.

image

Fotografije: Profimedia

Hahn Lionel/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca Press/profimedia

Iako mu je umjetnost velika ljubav, nije napustio ni glumu. Trenutačno uređuje film "Modi" u kojem neće glumiti, ali je zato dobio ulogu u filmu "The Carnival At The End Of Days".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 14:58