JEZIVA VILA

Još jedna zastrašujuća ispovijest Playboyjeve zečice: ‘Kuća se raspadala, a ne daj Bože da se neka od nas razboljela...‘

Živjela je u strahu da će je Hugh Hefner zamijeniti ako se slučajno razboli

Sheila Levell, Hugh Hefner i Holly Madison

 Robert Mora/Getty Images/Profimedia/Robert Mora/getty Images/profimedia

Život u kultnoj, ali i zloglasnoj Playboyevoj vili Hugha Hefnera nije bio baš idealan, tvrdi jedna od bivših "djevojaka" pokojnog medijskog mogula.

Holly Madison, djevojka koja je hodala sa "šefom Playboya" čak sedam godina, podijelila je priču o životu unutar slavne vile u svom podcastu "Girls Next Level" te otkrila mračnu stranu luksuza.

image

Hugh Hefner i Holly Madison

Laura Cavanaugh/Ddp Usa/Profimedia/Laura Cavanaugh/ddp Usa/profimedia

Naime, 43-godišnja Holly ističe kako je živjela u strahu da će je Hefner zamijeniti ako se slučajno razboli.

- Dijelila sam sobu s Hefom, no nikad se nisam osjećala kao da to uistinu mogu. Nekoliko puta sam bila na operaciji pa nisam mogla izaći te večeri... Živjela sam u strahu od svoje zamjene, odnosno, da će Hef dovesti neku drugu djevojku koja će biti moja zamjena - rekla je i dodala kako je Hefner čak dva puta doveo novu djevojku u kuću iza njenih leđa, dok ona nije mogla izaći s njim pred javnost, piše Mirror.

image

Hugh Hefner i njegove djevojke

Lfi/photoshot/Avalon/Profimedia/Lfi/photoshot/avalon/profimedia

Rekla je da je, tijekom oporavka od operacije ili bolesti, bila prisiljena ostati u nekoj slobodnoj spavaćoj sobi, dok bi ostale novopridošle djevojke bile u njenoj sobi, s njenim stvarima.

Što se tiče kritike na račun Hugha Hefnera i njegovog načina života, poznata je ispovijest Izabelle St. James koja je prethodno otkrila javnosti sumornu stvarnost života u Playboyevoj vili u svojim memoarima iz 2006., "Bunny Tales".

image

Izabella St. James

Hector Mata/afp/profimedia/Hector Mata/afp/profimedia

- Svaka spavaća soba imala je neusklađene, nasumične komade namještaja. Kao da je netko otišao u dobrotvornu trgovinu rabljenih stvari i kupio osnovne stvari za svaku sobu - napisala je.

- Madraci na našim krevetima bili su odvratni, stari, izlizani i zamrljani. Plahte također nisu bile u najboljem stanju - istaknula je.

image

Holly Madison

Michael Simon/instar Images/profimedia/Michael Simon/instar Images/profimedia

Izabella je također tvrdila da je dvorac učestalo smrdio zbog Archieja, kućnog psa, koji je obavljao nuždu po zastorima u hodniku.

- Sve u vili činilo se starim i ustajalim, a snažan vonj mokraće pridodao bi općem mirisu raspadanja - sažela je svoje iskustvo.

image

Hugh Hefner i Crystal Harris

Koi Sojer Pacificcoastnews.com/Pacific Coast News/Profimedia/Koi Sojer Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia

Holly je počela izlaziti s Hefnerom dok je imala 21. godinu, i to nakon što ju je njegov liječnik pozvao na jednu od zloglasnih zabava u Playboy Mansionu. U emisiji ‘Secrets of Playboy‘, priznala je da ju je u kuću privukla činjenica da će "stalno biti u centru pažnje". Unatoč tome što je Hefner, koji je tada bio u srednjim pedesetima, nije fizički privlačio, priznala je da ga je "smatrala vrlo šarmantnim".

Inače, manekenka i treća supruga pokojnog osnivača i šefa Playboya, Crystal Hefner, imala je također 21 godinu kad ga je upoznala. U braku su bili od prosinca 2012., pa sve do njegove smrti u rujnu 2017. Upoznali su se, a gdje drugdje, nego u vili Playboy na zabavi za Noć vještica koja je poznata po popisu gostiju na kojem je puno zvijezda i oskudno odjevenih modela.

image

Hugh Hefner i Crystal Harris

Kevan Brooks/admedia/Sipa Press/Profimedia/Kevan Brooks/admedia/sipa Press/profimedia

Naime, kad je bio u rezidenciji, odredio bi policijski sat u 18 sati, osiguravajući tako da njegova mlada žena bude kod kuće kako bi s njim večerala (uvijek pileća juha s krem sirom i krekerima) i gledala njegove omiljene filmove. Zatim, kad padne mrak, očekivalo se da će sudjelovati u grupnom seksu po kojem je Hefner bio poznat.

- Bilo je neugodno. Ne znam koliko je ljudi odjednom bilo u našoj spavaćoj sobi, ali bilo ih je puno. Prilično loše. Nitko zapravo nije želio biti tamo, ali mislim da je Hef u svojoj glavi još uvijek mislio da je u svojim 40-ima, a te noći, ljudi, vila, učvrstili su tu ideju. Osjećao je da još uvijek može - govori Crystal. Tu su bili i poznati "Sunday Fundays" kada bi se 200 mladih žena spustilo u Playboyevu vilu. Osamdesetogodišnjak bi uzeo toliko Viagre da je od toga izgubio sluh (poznata nuspojava lijeka).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. kolovoz 2024 08:36