STIŽU I ADELE I DRAKE

Justin Bieber pjevao sinu najbogatijeg Azijca, iznos koji je zaradio za par pjesama je sulud: ‘Inače dobije triput manje‘

Anant Ambani službeno se oženiti 12. srpnja a pjevat će mu brojne svjetske zvijezde. Bieber je nastupio na uvodnoj zabavi

Justin Bieber

 Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevač Justin Bieber je proteklog vikenda bio gost na svečanosti povodom vjenčanja Ananta Ambanija, sina najbogatijeg čovjeka u Aziji i njegove partnerice Radhike Merchant. U Mumbaiju je nastupio pred indijskom elitom te izveo svoje najveće hitove, među njima "Baby", "Sorry", "Peaches" i brojne druge.

Kako prenose indijski mediji, Justin je za nastup dobio vrtoglavih 10 milijuna dolara, što je puno više novaca nego što on inače uzima za nastupe na privatnim događajima. Inače mu za takve nastupe plaćaju od 2.5 milijuna do 6 milijuna dolara.

Anant i Radhika će se vjenčati 12. srpnja, a posljednjih mjeseci se organiziraju raskošne svečanosti povodom njihovog posebnog dana. Prije samog vjenčanja će pred svoje goste dovesti i Drakea, Adele i Lanu Del Rey.

Prije nekoliko je mjeseci na jednoj od svečanosti nastupila i Rihanna, a nakon nje i Katy Perry, Backstreet Boysi, Pitbull te Andrea Bocelli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 14:27