ODNOS S DIDDYJEM

Justin Bieber psihički je jako loše, teško se nosi sa skandalom: ‘Potpuno je zgrožen...‘

Reper je nedavno završio u pritvoru, a svi pričaju o njegovom odnosu s mladim pjevačem

Justin Bieber i P. Diddy

 B4859/Avalon/Profimedia

Reper Sean Diddy Combs već se neko vrijeme nalazi u pritvoru u New Yorku, a njegov nekada bliski prijatelj Justin Bieber bori se s mentalnim zdravljem zbog svega što se događa. Repera terete za reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju.

"Justinu je trenutno psihički jako teško. Ima dugu povijest s Diddyjem i optužbe protiv njega bilo je teško procesuirati", rekao je izvor za US Weekly.

image

Justin Bieber i P. Diddy

Nj/Backgrid Uk/Profimedia

Drugi je insajder rekao da je pjevač "u potpunosti zgrožen" skandalom te da su mu savjetovali da se drži podalje koliko god može od svega što je povezano s Combsom.

Treći je izvor za medij rekao da se Bieber sada fokusira na pozitivne dijelove svog života, kao što je njegov sin Jack kojeg je nedavno dobio sa suprugom Hailey. "Njegova sreća oko toga što je otac nadmašila je njegovu zabrinutost oko Diddyja. To je u njegovoj prošlosti i tamo to želi i ostaviti", rekao je.

image

Justin Bieber

Mhd/Pacific Coast News/Profimedia

Međutim, Bieberovo ime posljednjih se dana često spominje uz Combsovo, a ponajviše zbog jezivih videa koji su se počeli širiti društvenim mrežama. Na jednom od njih je Diddy rekao Justinu kako ima "48 sati s njim" te da ne smiju govoriti o tome što će raditi. Tijekom jednog intervjua mu je također rekao da on "zna bolje od toga nego da priča o onome što radi s velikim bratom Puffom".

Reper u pritvoru čeka svoje suđenje, a uz sve je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje. Nedavno je optužen da je seksualno zlostavljao 25 maloljetnika. U tužbi protiv njega se spominju i njegove zabave na kojima je zlostavljao i drogirao svoje žrtve, a onda sve i snimao. On negira sve optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 12:03