UPOZNAO GA KAO DIJETE

Justin Bieber u šoku zbog policijske akcije, povukao se iz javnosti: ‘Da sam znao za optužbe, nikad ne bismo surađivali‘

Justin Bieber pojavio se na albumu Seana Diddyja Combsa, ‘The Love Album: Off the Grid‘ iz 2023. s pjesmom ‘Moments‘

Justin Bieber

 Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevača Justina Biebera je toliko uznemirila vijest o uhićenju Seana ‘Diddyja‘ Combsa da se izolirao od svijeta. Podsjetimo, Combs je uhićen zbog reketarenja, trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kaznenih djela vezanih uz prostituciju. Kada je policija u ožujku upala u Combsove domove zaplijenila više od 1000 bočica dječjeg ulja i lubrikanata.

Bieber, kako tvrdi izvor za Daily Mail, pokušava shvatiti što se događa te žali što je surađivao s Combsom prije manje od godinu dana, navodno to nikada ne bi učinio da je znao za optužbe koje su u međuvremenu izašle na vidjelo.

"Imao je dugu pauzu s Diddyjem, kada je vjerovao da se većina ovoga dogodila, i distancirao se od njega. Bio je predstavljen na najnovijem Diddyjevom albumu, a da je znao išta od ovoga, nema šanse da bi to učinio", kazao je izvor. Bieber, koji je bio još dijete kad se sprijateljio s Combsom, pojavio se na njegovom albumu "The Love Album: Off the Grid" iz 2023. s pjesmom "Moments".

image

Justin Bieber i Sean Diddy Combs

Nj/backgrid Uk/profimedia/Nj/backgrid Uk/profimedia
image

Justin Bieber i Sean Diddy Combs

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia

U ožujku su se ponovno pojavili stari isječci Biebera i Combsa nedugo nakon što je policija pretresla Combsove domove u Miamiju i Los Angelesu. Na jednoj se snimci vidi kako Combs stoji pored 15-godišnjeg Biebera i govori kako će skupa provesti 48 sati.

"Sljedećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludjeti", rekao u jednom trenutku Combs dok se Bieber tijekom cijelog videa smiješi i dodaje samo sitne komentare. Kada je video ponovno objavljen na društvenim mrežama ove godine izazvao je niz kritika i zabrinutosti.

Kasnije se još jedan isječak pojavio na društvenim mrežama u kojem Combs stvara nelagodnu situaciju Bieberu. "Što ima čovječe, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ se ponašati drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili", uputio je Combs mladom pjevaču.

Bieber je djelovao zabrinuto dok je odgovarao svom glazbenom kolegi: "Mislim, pokušavao si stupiti u kontakt sa mnom kroz što sve ne... ali nikad nisi dobio moj broj. Reći ću ti svoj broj."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:14