IZNENADIO FANOVE

Justin Bieber vratio se na pozornicu nakon skandala s Diddyjem, iz publike ga podržala supruga

Pjevač se našao u centru pozornosti nakon što su prošlog mjeseca uhitili ozloglašenog repera

Justin Bieber

 Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glazbenik Justin Bieber vratio se na pozornicu nakon dužeg vremena, a iz publike ga je podržala supruga Hailey. Justin se pojavio kao gost iznenađenja na koncertu Dona Tolivera u Los Angelesu, a zajedno su otpjevali pjesmu "Private Landing" koju su snimili 2023. godine.

Bieber se na pozornici pojavio u crnom širokom outfita, a sve je iskombinirao s kapom.

Hailey je na svom Instagram Storyju podijelila trenutke s nastupa, a kasnije se društvenim mrežama proširio video na kojem manekenka pleše i uživa s prijateljima.

Njegov povratak oduševio je brojne obožavatelje, a oni koji su bili na koncertu, ugodno su se iznenadili.

Inače, Justin je u posljednje vrijeme u centru pozornosti zbog slučaja vezanog uz ozloglašenog repera P. Diddyja koji se nalazi u pritvoru, a kojeg se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima i druga kriminalna djela. Bieber i Diddy bili su u dobrim odnosima dok je Justin bio tinejdžer, a nakon što su repera uhitili, prolazio je kroz teške trenutke te se borio sa svojim mentalnim zdravljem.

image

Justin Bieber i P. Diddy

B4859/Avalon/Profimedia

"Ima dugu povijest s Diddyjem i optužbe protiv njega su mu bile teške za procesuirati", rekli su ranije izvori. Drugi je izvor rekao da je Bieber u potpunosti zgrožen cijelom situacijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. listopad 2024 16:38