NAŠAO SE U PROBLEMU

Justin Timberlake nakon uhićenja drastično smanjio cijene karata

Pjevač je u travnju krenuo na svjetsku turneju, a prije mjesec dana su ga uhitili zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Justin Timberlake

 Levi‘s Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

Američki pjevač Justin Timberlake je prije gotovo mjesec dana uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Njegovo uhićenje utjecalo je na svjetsku turneju "The Forget Tomorrow World Tour" na koju je krenuo u travnju. Kako piše The Sun, Timberlake je morao smanjiti cijenu ulaznice te ih obožavatelji sada mogu naći i za osam eura.

Cijena ulaznica za koncerte u SAD-u je bila nešto manje od 100 eura, a nakon što nije rasprodao niti jedan od koncerata, morao je smanjiti cijene. Strani medij ističe da Timberlakeov tim strahuje da će se to što turneja nije uspješna i to što njegov novi album nije doživio dobar komercijalni uspjeh loše odraziti na pjevača.

image

Fotografija Justina Timberlake nastala nakon uhićenja, a koju su objavili iz policijske postaje Sag Harbor

/Afp/afp/profimedia

Justina su uhitili sredinom lipnja, nakon izlaska s prijateljima. Kako su tada izvori otkrili za TMZ, pjevač se s prijateljima našao u jednom hotelu, a u automobil je sjeo oko pola jedan ujutro. Ubrzo ga je zaustavila policija, a Justin je na prvu odbio alkotest. Tada je i tvrdio da je popio samo jedan martini.

Page Six je kasnije pisao kako pjevač ima problema s alkoholom već dulje vrijeme. "To nije tajna. Svi znaju za taj problem. Ima pravi problem s pićem, puši i puno ‘trave‘, no taj veliki problem s alkoholom skriva već godinama", rekao je tada izvor za medij. Drugi su pak tvrdili da pjevač neko vrijeme nije konzumirao alkohol, točnije, da je prestao piti prije svjetske turneje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:46