‘NIJE ISTINA‘

Kao bomba je odjeknula vijest da je slavni par prekinuo nakon 7 godina, a onda su se oglasili njihovi predstavnici

Glumica je nedavno fotografirana bez zaručničkog prstena dok je šetala psa plažom u Malibuu

Chris Martin i Dakota Johnson 

 Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Chris Martin i Dakota Johnson ipak nisu raskinuli zaruke, niti se par razišao, donosi ekskluzivno The New York Post.

"Izvješća nisu istinita. Oni su sretni zajedno.", rekao je The Postu glumičin predstavnik u petak. Glasine o prekidu krenule su svega nekoliko sati ranije. Izvori su za Daily Mail rekli da je 47-godišnji pjevač Coldplaya "prihvatio da je veza gotova i da je najbolje nastaviti dalje" nakon sedam godina provedenih s 34-godišnom glumicom. Unatoč ogromnim naporima da se riješe njihovi problemi, Daily Mail je ustvrdio da su se sada zauvijek razišli.

image

Dakota Johnson i Chris Martin

/Profimedia

"Chris i Dakota su se posljednjih nekoliko mjeseci očajnički trudili da njihova veza uspije. Uvijek će voljeti jedno drugo, ali oboje su došli do zaključka da se veza ne može više održati dugoročno. Njih dvoje su jako zaposleni ljudi. Chris je bio u Europi s Coldplayjem i oboje imaju svoje prioritete, strasti i radne obveze koje se ne isprepliću jedne s drugima. Htjeli su da uspije, ali jednostavno nije.", kazao im je izvor. Johnson je tijekom godina prisustvovala nekoliko koncerata Coldplaya, ali dok je Martin nastupao u Münchenu, na europskom dijelu svoje svjetske turneje "Music of the Spheres", glumica je odlučila ostati doma. Prošli tjedan, zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" fotografirana je dok je šetala psa u Malibuu bez smaragdnog zaručničkog prstena. U međuvremenu, Johnson i Martin imali su dosta poteškoća otkako su se zaljubili 2017. godine.

image

Chris Martin i Dakota Johnson

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Nakon dvije godine navodno su prekinuli jer je Martin želio imati djecu; međutim ubrzo su se pomirili. Pričalo se i da su se prošlog lipnja njih dvoje nakratko razišli, no potom i vrlo brzo pomirili. Johnson, inače kći Melanie Griffith i Dona Johnsona, zadnji put je viđena s Martinom tijekom putovanja u veljači u Puerto Vallarti u Meksiku, gdje su slikani na plaži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 12:32