POKRENUTA ISTRAGA

Kaos na snimanju hit realitya: Zbog plakata na kojem je oralni seks izbacili zvijezdu, potezalo se i oružje?

‘Ne vjerujte ničemu u ono što čujete niti u pola onoga što vidite‘, napisala je američka glumica Kenya Moore

Kenya Moore

 Roger Wong/instar Images/profimedia/Roger Wong/instar Images/profimedia

Američka glumica, Kenya Moore, suspendirana je iz showa "The Real Housewives of Atlanta" zbog eksplicitnih postera na kojima je nova zvijezda showa, Brittany Eady, prenosi Page Six. Riječ je o posterima na kojima su fotografije Eady za vrijeme oralnog seksa. Moore je odlučila objaviti eksplicitne slike koje su, kako je izvor rekao, lako dostupne na internetu.

image

Kenya Moore

Image Press Agency/ddp Usa/profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

Izvor je dodao i da je Eady prijetila Moore oružjem, no to je produkcija demantirala. "Ni u jednom trenutku Kenya nije dobila prijetnje oružjem niti je ikada oružje bilo prisutno na snimanju", kazali su. Istraga je, koliko je medijima za sada poznato, naknadno pokrenuta.

Fotograf koji je bio prisutan, Erick Robinson, oglasio se na društvenim mrežama, a zatim objavu obrisao. "Još se uvijek pokušavam oporaviti. Nisam mogao ni fotografirati koliko sam bio iznenađen, to je bila vjerojatno najsmrtonosnija scena ikad snimljena u franšizi", prenosi Page Six da je glasilo u toj objavi.

image

Kenya Moore

Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Moore se također oglasila na društvenim mrežama nakon što je skandal dospio na naslovnice medija. "Ne vjerujte ničemu u ono što čujete niti u pola onoga što vidite. Istina uvijek izađe na vidjelo", napisala je američka glumica za koju se tvrdi da je Eady nazvala "jeftinom k*****" prema audio zapisu koji je procurio, a na kojem se Moore navodno čuje.

"Nikad se ne bih bavila osvetničkom pornografijom, nikada nisam distribuirala bilo čije privatne slike ili snimke, niti tražila slike u vlasništvu drugih da ih koristim za prijetnje ili ucjene", dodala je Moore na svojim društvenim mrežama, a šutjeti nije ostala ni Eady.

"Nikada nije dobar osjećaj biti meta nekomu za koga sam smatrala da će me prigrliti u novi krug, koji nikada nisam upoznala. I da se zna, nikada nisam posjedovala oružje niti sam ikada ikome prijetila. Nikada nisam bila u zatvoru, u tučnjavi, niti čak dobila kaznu za prebrzu vožnju. To nije moj karakter. Povrijeđena sam pričom koja se prikazuje. Pogrešno je pogrešno", kazala je Eady.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:09