PREVIŠE JE SMIRENA

Kardashianka se prisjetila traumatične pljačke i progovorila o mentalnom zdravlju: ‘Pretvaram se u robota bez emocija‘

Reality su zvijezdi pljačkaši prijetili i opljačkali je u hotelu tijekom Pariškog tjedna mode 2016. usred noć...

Kim Kardashian

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Reality zvijezda Kim Kardashian otkrila je da je imala prelomne trenutke sa svojim mentalnim zdravljem nakon pljačke u Parizu 2016. godine u kojoj je sudjelovala, prenosi People. "Moja terapeutkinja je rekla: ‘Misliš da je smirenost tvoja supermoć. Mislim da si toliko desenzibilizirana zbog traume da si doslovno zaleđena u borbi ili bijegu.‘ Onda je rekla: ‘Jednom se u životu nešto dogodilo, a ti si ostala smirena i to ti je uspjelo. Sada ćeš uvijek izabrati smirenost‘", kazala je.

image

Kim Kardashian

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

Khloe Kardashian također smatra da je pljačka u Parizu to što je potaknulo smirenost kod Kim. "Prije nisi bila smirena. Kim, bila si luđakinja. Plakala si zbog svega. Bila si drska. Imala si napade bijesa. Sve je stalo nakon što su te opljačkali jer si u toj situaciji ostala smirena i čak si rekla: ‘Moja smirenost je ono što me održalo na životu.‘ Tada je počelo...", prisjetila se Khloe.

"Sjećam se da mi je tip rekao: ‘Samo ostani mirna i preživjet ćeš.‘ I učinila sam to. Dobro mi je služilo u to vrijeme i mislim da mi je spasilo život, ali mislim da sam dopustila da postane previše mirno da ljudi mogu iskoristiti moju smirenost ili se jednostavno pretvaram u robota bez ikakvih emocija", dodala je Kim.

image

Kim and Khloe Kardashian

Kaushal Punatar/ajay Patil/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Kaushal Punatar/ajay Patil/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, reality su zvijezdi pljačkaši prijetili i opljačkali je u hotelu tijekom Pariškog tjedna mode 2016. usred noć. Ukraden je nakit vrijedan milijune dolara kao i prsten od 4 milijuna dolara. Kim su pljačkaši izvukli na vrh stepenica u hodniku i pištoljem prijetili, a njoj je u tom trenutku samo jedan misao prolazila glavnom - hoće li je upucati ili će preživjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 04:54