KAKVA MAJKA, TAKVA KĆER

Kate i Lila Moss zasjale u bikinijima na Ibizi, evo u čemu je tajna njihovog izgleda: ‘LED terapije i čaj za 23 eura...‘

Manekenka hladi lice krastavcima, pije čaj od lovora i hibiskusa, izlaže se LED terapiji, a triput godišnje organizam čisti sokovima

Lila (lijevo i desno) i Kate Moss (u sredini)

 /Profimedia

Kate Moss (50) proteklog je vikenda uživala s kćeri Lilom na godišnjem odmoru na Ibizi, a manekenka je ponovno pokazala da njezino vrijeme još nije prošlo. Opuštala se na plaži u crnom kupaćem kostimu marke Gottex koji stoji oko 145 eura, a kroz godine je otkrila niz savjeta i trikova pomoću kojih održavaju svoj predivan izgled, piše Daily Mail.

image

Lila Moss

Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jedna od njezinih tajni, pojas za oblikovanje tijela kojeg sadrži njezin crni kupaći kostim, pokazuje kako je manekenka sličnija ostalim ženama nego mnogi to misle. Prije nego sam godišnji odmor počne, rekla je manekenka, pokušava se već u zrakoplovu pripremiti na vremensku razliku te pije puno vode ne bi li ostala hidrirana.

„Na letovima pijem puno vode i trudim se jesti samo laganu hranu. Smatram da je prilagodba na novu vremensku zonu čim sletim jako bitna stoga pokušavam ostati budna do sata kada i inače idem u krevet“, rekla je Moss u jednom intervju za Net A Porter.

image

Kate Moss

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Nedavno sam se podvrgnula LED terapiji crvenim svijetlom pomoću uređaja Time Control +. Sjajan je jer je malen i s njim je lako putovati, a definitivno vidim poboljšanje na svojoj koži. Također imam i gua shau, alat za oblikovanje lica, od kvarca i žada“, nadodala je manekenka koja od savjeta za ljepotu još preporuča umakanje lica u hladno vodu i uklanjanje nadutosti ispod očiju uz pomoć kriški krastavaca.

Još jedan savjet za koji Kate tvrdi da ga se pridržava je izbjegavanje sunca, nakon što ju je na to prethodno upozorila njezina prijateljica i vizažistica Charlotte Tilbury.

image

Kate Moss i Charlotte Tilbury

Ron Adar/alamy/alamy/profimedia/Ron Adar/alamy/alamy/profimedia

„Charlotte mi je savjetovala da ne izlazim na sunce, mislila sam da je to zato jer je ona crvenokosa pa ne zna stoga sam ju nekada ignorirala, ali sada ne želim nikako riskirati“, rekla je manekenka za Graziu.

Napominje kako liniju i zdravlje cijelog organizma održava tako što se minimalno tri puta na godinu podvrgne jednotjednom čišćenju organizma pomoću sokova namijenjenih za to.

„Koristim sokove kako bi očistila organizam i osjeća se fenomenalno nakon toga. Imam puno više energije, svi me smiruju, a ja bih mogla skakati po zidovima“, izjavila je Moss.

image

Lila Grace Moss

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tijekom odmora na rajskom otoku manekenka je svoju modnu kombinaciju upotpunila vrlo tamnim sunčanim naočalama i kosom skupljenom u opuštenu punđu. Kći Lila (21) također je privlačila poglede u smeđem kupaćem kostimu dok se zajedno s dugogodišnjim dečkom Yonijem brčkala u oceanu.

image

Lila Grace Moss

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prošlog listopada Kate je otkrila tajne svog mladolikog tena u intervjuu koji je pratio pokretanje manekenkinog vlastitog wellness brenda pod nazivom COSMOSS. Kako kaže upravo je čaj marke Dawn zaslužan za njezin gotovo uvijek svjež izgled koji ima visoku cijenu jer jedna vrećica čaja stoji nešto više od 23 eura. Pakiranje sadrži 20 vrećica tog čaja napravljenog od cvjetova hibiskusa, lovorovog lista i đumbira.

Moss je u jednom intervju otkrila kako joj je briga za lice i kozmetika jedan od najdražih dnevnih rituala .

„Volim započeti i završiti dan njegom svoje kože, a najčešća koristim svoje zlatno nektar ulje za masažu lica. Provođenje vremena sama sa sobom, šetnja u mom vrtu i bavljenje jogom čine me smirenom“, rekla je za kraj manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 12:20