Vidno iscrpljena

Kate Middleton snimljena prvi put u javnosti otkako je objavila da je završila kemoterapiju

Kako kaže polako će se vratiti na posao i u javni život no glavni joj je cilj potpuno izlječenje i rješavanje raka

Princeza od Walesa Kate Middleton

 Odd Andersen/AFP

Kate Middleton (42) fotografirana je s princom Williamom (42), kraljem Charlesom (75) i kraljicom Camillom (77) dok su jutros prisustvovali misi u crkvi Crathie Kirk u Balmoralu. Majka troje djece izgledala je dobro iako su se na licu vidjeli tragovi iscrpljenosti dok je išla na nedjeljnu službu, a ovo je prvi puta da je viđena u javnosti nakon što je u videu objavila radosnu vijest kako je njezina kemoterapija uspješno završena piše Daily Mail.

Navukla je jedan od svojih omiljenih kaki šešira, koje je i prije nosila na crkvenim obredima. Sjedila je na suvozačkom mjestu u crnom automobilu kojeg je vozio William koji je ponovno pokazao bradu za kojom posljednjih nekoliko mjeseci lude brojni obožavatelji kraljevske obitelji.

Princeza je kombinaciji dodala par zlatnih naušnica Cassandra Goad Temple of Heaven, koje su visjele niz lice i reflektirale svjetlost. Njezino je prvo pojavljivanje u javnosti popratilo vijest da se ranije ovoga tjedna vratila na posao vodeći sastanak dok se polako oporavlja od raka.

image

Naslovnice engleskih novina od 10. rujna s objavom princeze od Walesa da je završila s kemoterapijom

Aa/abaca/abaca Press/profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Iako je malo radila od kuće, održavajući kontakt sa svojim strastvenim projektima i osobljem, kao i posjećujući finala u Wimbledonu i Trooping the Colour, sastanak označava značajan korak naprijed u Catherineinu oporavku. Nije iznenađujuće da je odabrala svoj projekt Early Years kao svoj prvi veliki radni događaj s obzirom na to koliko je njoj osobno važan.

image

Isječak iz videa Kate Middleton

Prince And Princess Of Wales Instagram Via Bestimage/bestimage/profimedia/Prince And Princess Of Wales Instagram Via Bestimage/bestimage/profimedia
image

Isječak iz videa Kate Middleton

Prince And Princess Of Wales Instagram Via Bestimage/bestimage/profimedia/Prince And Princess Of Wales Instagram Via Bestimage/bestimage/profimedia

Princeza je prošli tjedan u dirljivom videu otkrila da je završila s kemoterapijom i da se usredotočuje na to da postigne potpuno ozdravljenje dok se malim i polaganim koracima polako vrača u javni život. Kate je ispričala kako će se vratiti na posao i poduzeti još nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima, ali njezin fokus je usmjeren ka „ostajanju bez raka“.

Prisjetimo se Kate je u ožujku ove godine u videozapisi na YouTubeu objavila kako ima rak koji joj je otkriven nakon operacije abdomena te da će se opovrgnuti preventivnoj kemoterapiji. Tim je videozapisom stala na kraj brojnim nagađanjima, spekulacijama i teorijama zavjere koje su se mjesecima ranije pisale i pričale o njoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 16:01